RockCityNamsosGitarseng2

Rica Rock City Hotel i Namsos har åpnet

I flere tiår har Namsos lengtet etter et større hotell. Nå er det en realitet. Rica Rock City Hotel er landets eneste rockehotell hvor konseptet er basert på trønderrockens historie.

Publisert

Den spesielle gitarsengen på det nye hotellet i Namsos. (Foto: Martin Hågensen)

Grunnsteinsnedleggelsen for Rock City og rockehotellet ble foretatt i august 2010. Grunnsteinen er en tre meter lang gitar fylt med ulike gjenstander som skal representere rockebyen Namsos.

11.11.11 klokka 11.11

I dag, 11/11-11, kl. 11.11, ett drøyt år senere, kan det nye hotellet og ressurssenteret for pop og rock ønske velkommen til et profesjonelt bransjesenter for norsk musikkbransje og et helt unikt hotell, med rett og slett en rocka stil.

Hans Rotmo, Terje Tysland, Prudence, Stein Ingebrigtsen (bildet), D.D.E. og Åge Aleksandersen fått navnet sitt knyttet til hotellets etasjer. (Foto: Martin Hågensen)

I Namsos markeres det med livemusikk en uke til ende, blant annet med et gjenforent Prudence på scenen.

Rock City har sitt mandat fra Stortinget, og i bestillingen heter det at senteret skal bidra til å profesjonalisere underholdningsbransjen. Mange tiltak er igangsatt, mange spennende planer står for tur.

Rockedetaljer på hele hotellet

Rica Rock City Hotel er et fullservicehotell med interiør som gjenspeiler rocken både på rommene, i møterommene, i restauranten og ellers i alle fellesområder. Rica Rock City Hotel er landets eneste rockehotell hvor konseptet er basert på trønderrockens historie.

Her har Hans Rotmo, Terje Tysland, Prudence, Stein Ingebrigtsen, D.D.E. og Åge Aleksandersen fått navnet sitt knyttet til hotellets etasjer.

Rica Rock City ligger helt nede ved sjøen i Namsos sentrum. (Foto: Hotellet)

Her er tekster fra musikken sydd inn i tepper og gravert inn i dusjvegger. Rica Rock City Hotel har åtte etasjer og ligger helt nede ved sjøen i Namsos sentrum.

Fasiliteter

Hotellet er miljøsertifisert med Svanen og tilbyr følgende:

- 96 dobbeltrom, i et par av rommene kan du faktisk sove i en gitar!

- Moderne konferansefasiliteter i Rock City for grupper opp til 400 personer

- Á la carte restaurant med et spennende matkonsept basert på lokale råvarer

- Lokaler i Rock City som egner seg til selskapslokaler

- Flere møte- og grupperom

- Bar

Les mer om hotellet på www.rica.no/rockcity

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS