Mobil-overvåking
Mobil-overvåking

Thon Hotels satser mobilt

Thon Hotels lanserer en mobilversjon av thonhotels.no for å tilrettelegge for økende bruk av mobile nettjenester. – Vi ser en eksplosiv vekst i antall brukere som besøker nettsidene våre med mobiltelefoner. Hittil i år ser vi en femdobling i bruken av mobile plattformer på nettsidene våre, sammenlignet med samme periode i fjor, sier markedsdirektør i Thon Hotels, Turid Nyeggen.

Publisert

(Ill. foto: Colourbox.com)

– Denne veksten kommer til å fortsette. Vi tror mobiltilpassede nettjenester vil være ekstra viktig for reiselivsbransjen og har derfor valgt å satse på dette området, sier Turid Nyeggen.

Markedsdirektør i Thon Hotels, Turid Nyeggen. (Foto: Thon Hotels)

Over 50 prosent av alle mobiltelefoner i Norge er nå smarttelefoner, som gir helt nye muligheter for informasjonsinnhenting og bruk av tjenester som man før har benyttet PC til. (Kilde: Google)

Første steg mot et komplett mobiltilbud

Mobilløsningen til Thon Hotels inneholder de mest grunnleggende tjenestene som kundene etterspør. Brukerne kan bestille hotellrom, logge inn med firma og medlemsprofiler, finne hoteller og se tilbudspakker. Det er også mulig å bruke enkle stedstjenester på telefoner som støtter dette.

– Det er viktig for oss å komme tidlig ut med en mobilversjon slik at vi kan høste erfaringer og bli bedre kjent med hva brukerne ønsker, som grunnlag for videre utvikling, sier Nyeggen.

Fakta om mobilløsningen

* De nye mobilnettsidene til Thon Hotels fungerer på de fleste mobiltelefoner som har tilgang til internett

* Mobilversjonen finnes foreløpig på norsk. Engelsk og fransk versjon vil lanseres i løpet av våren.

* Brukere kan søke etter hotell eller by og bestille på alle Thons hoteller. Telefoner som støtter stedsbaserte tjenester, har i tillegg en "finn hotell nær meg"-funksjon

Mobilløsningen er tilgjengelig på m.thonhotels.no.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS