VikiSogn(6)
VikiSogn(6)

Vil bygge hotell i sjøkanten i Vik

Den nye hotellkjeden MountainFjord vurderer å bygge et nytt hotell i Vik i Sogn. Hopstock Hotell i Vik brant i 2010, og siden har kommunen vært uten hotell. Ifølge Sogn Avis kan er nytt hotell først stå ferdig i 2013.

Publisert

Vik i Sogn kan få et nytt hotell i regi den nye hotellkjeden MountainFjord. Kommunen er nå uten hotell etter at Hopstock Hotell brant i fjor. (Foto: Morten Holt)

– Vi ser på muligheten for å etablere et nytt hotell i sjøkanten, og vi har tro på Vik sin sterke posisjon som turistbygd, uttaler daglig leder for MountainFjord, Gunnar Nerdrum Aagaard til Sogn Avis.

"

Gunnar Nerdrum Aagaard er daglig leder for den nye hotellkjeden MountainFjord. (Foto: Privat)

MountainFjord er en nyetablert hotellkjede som foreløpig består av hotellene Tørvis Hotell i Marifjøra, Hotel Mundal i Fjærland og Eidsbugarden Hotell ved Tyin. Den nye hotellkjeden skal satse på aktivitets- og opplevelsesturisme ved fjord og fjell.

Les mer om den nyetablerte hotellkjeden her

Hotellmangel i Vik

28. mai 2010 fikk Hopstock Hotell i Vik omfattande brannskader. Hotelldirektør Carl Andre Riiber uttalte i fjor at han hadde planer om å bygge opp igjen hotellet, men det viste seg at det ble for dyrt, og han slo det fra seg.

Det er nå hotellmangel i "ostebygda" ved Sognefjorden, noe som blant annet har ført til at kommunen har gått glipp av junior-NM i skiskyting neste år.

Les også: Hopstock Hotell brant

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS