McDonalds-Kristiansand

Bidrar til å bevare levende bykjerne

Et av Kristiansands mest populære møtesteder, McDonald’s, satser nå fullt for å bevare en levende bykjerne. Det markeres med gjenåpning av restauranten i Markens gate, etter at denne har gjennomgått omfattende oppussing.

Publisert

McDonald`s i `new look` også i Markensgate downtown Kristiansand.

McDonald’s hadde et godt år i Kristiansand sentrum i 2010. Den snart 20 år gamle restauranten oppnådde 10% vekst og franchisetaker Alf Olav Øye ser fram til å satse videre med nyoppusset restaurant.

- Vi gleder oss til å gi våre kunder en helt ny restaurantopplevelse. Vi har i oppusningen hatt fokus på å skape en attraktiv og moderne møteplass, som også vil styrke tilbudet i sentrum av Kristiansand. Restauranten vil ha trådløst nettverk, et eget lekeområde for de minste og arkitekturiske løsninger som gjør det enkelt å kombinere arbeidsmøter med måltider, sier Alf Olav Øye, franchisetaker for McDonald’s på Sørlandet.

Attraktiv møteplass

McDonald’s er en attraktiv møteplass på Sørlandet og de fire restaurantene i Kristiansand, Grimstad og Arendal hadde i fjor over en million besøkende. Torsdag besøker ledelsen i McDonald’s Norge AS, Kristiansand og restauranten i Markens gate.

- Sørlandet er et svært viktig for McDonald’s og vi er stolte over det arbeidet som våre rundt 200 ansatte gjør for å gi sørlendingene en god restaurantopplevelse. Erfaringene fra oppusningen vi har gjort av våre andre McDonald’s restauranter har vært svært gode og vi gleder oss til å se hvordan våre nye løsninger nå blir mottatt i Kristiansand, sier Margaret Brusletto, Kommunikasjons- og Personaldirektør, McDonald’s Norge AS.

Ansiktsløftning

McDonald’s i Markens gate har den siste tiden fått en skikkelig ansiktsløftning, med et fargerikt og moderne design, med 195 sitteplasser og nytt bursdagsrom for store og små feiringer. Alf Olav Øye håper satsningen kan være med på å trekke flere Kristiansandere til sentrum av byen.

- Den gamle bankbygningen vi holder til i er et historisk kjennemerke i byen som vi har stor respekt for. Vi har i forbindelse med oppusningen vært veldig bevist på dette. Nå blir denne fine fasaden komplimentert med et flott indre og det håper vi Kristiansanderne vil sette pris på, sier franchisetaker, Øye.

McDonald’s opplever stadig økende besøkstall på sine restauranter og oppussingen i Kristiansand er et ledd i en omfattende ansiktsløfting av alle de 71 restaurantene i Norge.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS