RonnyGjøse
RonnyGjøse

Blender tar nye andeler

Blender AS tar stadig nye andeler i lufthavnmarkedet i Norge. Nå er selskapet tildelt en femårskontrakt for servering i utlandsterminalen på Værnes lufthavn. Administrerende direktør Ronny Gjøse forteller entusiastisk at han er svært glad for å vinne en tøff og krevende tilbudskonkurranse i skarp konkurranse med flere andre aktører.

Publisert

Blender har vunnet anbud på servering på utlandsterminalen, med et kafé/restaurantkonsept ved navn Simply Good, en Pronto Pronto-kiosk og et pubkonsept ved navn Barometer.

Administrerende direktør i Blender AS, Ronny Gjøse.

– Vi er svært glade for å vinne denne kontrakten. Lufthavnene skal inn i en stor ombyggingsprosess, og vi er glade for at vi får anledning til å tilby de reisende et godt og bredt serveringstilbud etter sikkerhetssjekk, sier Ronny Gjøse.

Simply Good

Simply Good er et serveringskonsept som ble lansert i 2011, på Sola Lufthavn. Tilbudet har blitt svært godt mottatt, og det er derfor Blender har tro på at konseptet skal lykkes også på Værnes Lufthavn.

– På Simply Good fokuseres det på god og variert mat, basert på gode råvarer og kjærlighet til matfaget. De reisende skal finne alt fra godt bakverk, nysmurt mat, salater, til spennende og gode varmretter, sier Gjøse.

Pronto Pronto

– Pronto Pronto er Blenders kioskonsept, og vil være samlokalisert med Simply Good i utlandsterminalen, og her vil de reisende finne alt de vanligvis forventer fra et kiosktilbud; pølsemeny, lesestoff, drikkevarer og et bredt utvalg snacks og kioskvarer som vi er sikre på at de reisende vil sette stor pris på, sier Gjøse.

Barometer

Barometer er et barkonsept i Blenders portefølje.

– Vi vet at for mange starter en utenlandsreise med sosial sammenkomst i hyggelige omgivelser, og vi er sikre på at Barometer vil svare til forventningene. Med et bredt drikkesortiment, vil Barometer fremstå som et attraktivt og hyggelig serveringssted som vi regner med at mange vil velge. Om du vil sitte i fred, eller vil følge med på livet i terminalen for øvrig er det muligheter for det. Her er det lagt vekt på at en innbydende og variert innredning som gjør at de reisende vil føle seg hjemme.

Mangfold

– Vi har tilbudt Værnes lufthavn noen av Blenders mest spennende konsepter, og er glade for å kunne tilby et slikt mangfold med variert mat fra dyktige kokker på Simply Good, og deilig drikke i lun og hyggelig atmosfære på Barometer. Alle skal finne noe de liker, enten man ønsker noe enkelt i farten, noe sunt og godt eller ordentlig middagsmat som man må spise med kniv og gaffel. Dette gleder vi oss til å realisere høsten 2013, sier Ronny Gjøse, som også legger til at Umoe Restaurant Group skal også realisere en Starbucks på ankomstdelen på Værnes.

Umoe Restaurant Group AS

Umoe Restaurant Group AS er Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på 2,6 milliarder kroner og 5000 ansatte fordelt på over 220 restauranter og kafeer. Ved hovedkontoret som er lokalisert på Hamang Terrasse i Sandvika er det i overkant av 100 ansatte inkludert kjedestab og ledelse i de ulike datterselskaper. Selskapets datterselskaper er Peppes Pizza AS, King Food Norge AS og King Food AB (Burger King), American Bistro Scandinavia AS/American Bistro Sweden AB, (TGI Fridays), URG Coffee AS (Starbucks) og Blender AS. Umoe Restaurant Group AS eier også 50 prosent av Togservice Norge.

Blender

Blender er en av Norges ledende restaurantaktør på travle trafikknutepunkter. De utvikler og drifter spisekonsepter på kjøpesenter og lufthavner, samt en rekke enkeltstående restauranter i Oslo. Blender er til stede der folk flest ferdes, og tilbyr en optimal miks av mat- og drikkekonsepter, tilpasset lokale forhold og gårdeierens behov.

Blender driver i dag serveringssteder på travle trafikknutepunkt som Oslo S, Bergen lufthavn, Flesland, Stavanger lufthavn, Sola, Bodø lufthavn, Haugesund lufthavn, Karmøy, Sandefjord lufthavn, Torp og på ankomst på Oslo lufthavn Gardermoen og er således en stor aktør på lufthavner i Norge.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS