SmarthotelTromsø1
SmarthotelTromsø1

Smarthotel vokser: Nye hotell i Tromsø og Oslo

Smarthotel på Forus utenfor Stavanger har vært en suksess siden starten i 2003. Nå bygges tilsvarende lavprishotell sentralt i Tromsø og Oslo. Eierne satser på sikt på at Smarthotel skal bli en landsdekkende kjede. Snart står Bergen og Stavanger for tur.

Publisert

Slik blir det nye Smart-hotellet i Tromsø.

Det nye hotellet ligger i Vestregata midt i Tromsø sentrum, med gangavstand til både gågata, trafikkknutepunkt, Rorbua og Skarven.

Hotellet får 160 rom og en stor, åpen 1. etasje med alle fasiliteter. Planlagt åpning er våren 2013.

Oslo står for tur

Smarthotel bygger også hotell i St.Olavsgate i Oslo.

Smarthotel bygger også hotell i Oslo. I St. Olavs gate, rett rundt hjørnet fra Slottsparken, åpner Smarthotel Oslo med 270 rom sommeren 2013.

Beliggenheten er det ingenting å si på: to minutter fra Nasjonalgalleriet, fem minutter fra Karl Johan og Nationaltheateret stasjon.

En god natts søvn til fornuftig pris

Smarthotel-konseptet handler om arealeffektive rom, fast lav forutsigbar døgnpris, topp service og høy grad av selvbetjening dersom du ønsker det.

Kjedesjef Ørjan Kjørstad understreker at Smartverter står til tjeneste for gjestene døgnet rundt. Kjeden planlegger også hotell i Domkirkegaten i Bergen og på Holmen i Stavanger.

Smarthotel Holding

Smarthotel er eid av Stavanger-investorene Arne Incoronato og Rolf Smedvig Hodne. De to investorene satser nå på gjøre Smarthotel til en landsdekkende kjede.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS