ScandicLerkendal
ScandicLerkendal

Scandic inntar Lerkendal

Scandics intense vekststrategi fortsetter. Nylig signerte Scandic, Arthur Buchardt og Rosenborg Ballklubb en kontrakt om byggingen av nytt hotell i Trondheim. Hotellet forventes å stå ferdig i 2014.

Publisert

Scandic Hotels inntar Lerkendal.

Siden februar 2010 har kjeden åpnet en rekke nye hotellprosjekter i blant annet Haugesund, Gardermoen, Stavanger og Oslo. Sensommeren 2012 åpner Østlandets største kurs- og konferansehotell, Scandic Fornebu, ved Sjøflyhavna på Fornebu utenfor Oslo sentrum.

Nå har også byggingen av et nytt søsterhotell i Trondheim startet. Hotellet får en unik beliggenhet på Lerkendal i Trondheim, og i nærheten av byens teknologiske sentrum.

Stort hotell

Det nye hotellet vil få 400 rom med over 1200 senger og vil bli en stor og viktig bidragsyter til byens hotellkapasitet. Scandics nye flaggskip vil ta posisjonen som regionens møtearena, med plass til 2800 deltakere samtidig. Hotellets største konferansesal vil være på hele 1430 kvm.

– Scandic vokser og vi ser stadig etter gode lokasjoner for våre hotellprosjekter. Dette hotellet blir et utmerket supplement til vårt eksisterende hotell i byen, Scandic Solsiden. Et stort konferansehotell i byen er noe vi har ønsket oss lenge og det er med glede at vi nå har signert med huseier. Dette blir enda et lekkert og moderne hotell, selvsagt fylt med Scandics egne gode konsepter og bygges i tråd med vår miljøtankegang, sier administrerende direktør for Scandic Norge, Svein Arild Mevold.

Konferansehotell

– Dette hotellet vil smelte flott inn i vår nye Scandic portefølje, med store konferansehoteller som Scandic Stavanger Forus, Scandic Oslo Airport og Scandic Fornebu som står ferdig september 2012, sier han.

Les mer om hotellet i en tidligere publisert sak her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS