QualityExpoFornebuBibliotek
QualityExpoFornebuBibliotek

Quality Hotel Expo er offisielt åpnet

Torsdag 7. juni hadde Quality Hotel Expo på Fornebu sin offisielle åpning. 700 gjester var til stede. Maya Vik og Jarle Bernhoft sto for underholdningen.

Publisert

– Quality Hotel Expo representerer på mange måter Fornebus gjenfødelse. Det har vært en trang, fødsel, men Fornebu er blitt et spennende område for innovasjon og kreativitet, noe som også gjenspeiles i hotellet, uttaler Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, som driver Quality-kjeden.

Konferansehotell

Hotellet har hatt som mål å fornye konferansekonseptet, og samarbeider blant annet med Stig og Stein for at gjestene skal få et inspirert konferansekonsept. Samlokaliseringen med Akers nye kontorer og Akers opplevelsessenter Engineerium er noe av det som også gjør hotellet til en idéfabrikk.

– Noen trodde at det ikke var mulig å fornye konferansekonseptet. Men det har vi klart. Ved å ta Fornebus vakre natur med inn i hotellet, har vi skapt en innendørs oase med trær og blomstervegger. Vi har et idélaboratorium der du kan velge om du vil sitte på toppen av Manhattans skyline, eller dypt inne i en jungel. Dette er et annerledes konferansehotell og en idéfabrikk, sier Jarle Moen, hotelldirektør ved Quality Hotel Expo.

Solgte for 65 millioner – før åpning

At både Fornebu og Quality Hotel Expos konsept er en suksess, beviser salgstallene.

– Vi solgte for 65 millioner kroner før hotellet i det hele tatt hadde åpnet. Det sier noe om at markedet var klare både for Fornebu og for et fornyet konferansekonsept, fortsetter Moen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS