RicaHotelHarstad
RicaHotelHarstad

Fra Grand Nordic Hotel til Rica Hotel Harstad

Grand Nordic Hotel i Harstad skiftet 1. november navn til Rica Hotel Harstad. Hotellet, som tidligere har vært tilknyttet Rica Hotels gjennom en partneravtale, har nå med navneskiftet og en ny franchise-avtale, knyttet enda tettere bånd til Rica Hotels.

Publisert

Grand Nordic Hotel i Harstad skiftet 1. november navn til Rica Hotel Harstad. (Foto: Rica Hotels)

Harstad-hotellet har vært tilknyttet Rica Hotels som et Rica Partner-hotell siden 1996, og etter 16 års «partnerskap» knyttes nå altså båndene til Rica-kjeden enda tettere.

– Rica Hotel Harstad er et hotell som holder en gjennomgående god standard, og det gleder oss at vi nå vil samarbeide enda tettere, sier kommersiell direktør i Rica Hotels, Pål Semb-Johansson.

Satser på frokost

Hotelldirektør Knut-Eirik Dybdal lover at gjestene vil merke forandring utover navnebyttet.

– På kort tid har vi satset 10 millioner kroner på renovering av de siste 40 rommene, resepsjon, lobby, restaurant, kjøkken og hotellets storstue for konferanser, Nordic Hall. Ytterligere 40 rom ble pusset opp i 2009. Den lokale forankringen i Harstad og den gode servicen vil imidlertid være som tidligere, forsikrer Dybdal.

Tettere kjedesamarbeid

De tettere båndene til Rica Hotels gjør imidlertid at Harstad-hotellet vil nyte godt av fordeler knyttet til et tettere kjedesamarbeid – fordeler som også vil komme hotellets gjester til gode.

– Det handler om å sørge for en enda bedre opplevelse for gjestene, sier Semb-Johansson. Hotellet har levert god service i lang tid, og nå kan gjestene blant annet se frem til en bedre start på dagen. Rica Hotels' prisvinnende frokost er utarbeidet i samarbeid med ernæringsfysiologer hos Olympiatoppen, og målet for Rica Hotel Harstad er helt klart:

– Rica Hotel Harstad skal servere byens beste frokost, slår Semb-Johansson fast.

Strategisk viktig

Nord-Norge har alltid vært en sentral landsdel for Rica Hotels – ingen annen norsk hotellkjede har flere hoteller enn nettopp Rica Hotels i vår nordligste landsdel.

– Vi åpnet helt nye Rica Hotel Narvik i «nabobyen» tidligere i år, og ved at vi nå styrker samarbeidet ytterligere i Harstad, viser vi at Nord-Norge er, og fortsatt vil være svært viktig for Rica Hotels, sier Semb-Johansson.

Populært hotell med lokalt eierskap

Rica Hotel Harstad er et fullservicehotell beliggende i sentrum av Harstad. Hotellet tilbyr 117 moderne rom, hvorav 80 av disse er nylig oppusset.

Ni av rommene er romslige suiter med utsikt mot byen eller sjøen. Syv møterom med kapasitet fra 10 til 400 personer dekker behovet fra alt fra små møter til større konferanser. Hotellet tilbyr dessuten både restaurant, pub og bar som er populære tilbud blant så vel boende gjester som byens øvrige befolkning.

Nordic-Gruppen

Rica Hotel Harstad eies av Nordic-Gruppen – et heleid nordnorsk konsern med historie tilbake til 1957 da Erling og Solveig Utvåg etablerte Viking Restaurant i Harstad.

Nordic-Gruppen eier foruten Rica Hotel Harstad, Rica Grand Hotel Tromsø samt flere utesteder i de to byene.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS