Charlottessoftis
Charlottessoftis

Charlottes konkursrammet igjen

Onsdag denne uka ble det åpnet konkurs i Norsk Iskrem AS, som er identisk med Charlottes Iskrem AS.

Publisert

Anne Charlotte Bjerke hadde stand for Charlottes Iskrem AS på messen FastFood & Café i februar hvor hun samplet sin softis. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

Selskapsnavnet ble endret 16. august da det ennå syntes mulig å berge virksomheten. På det tidspunkt hadde Charlottes Iskrem AS på Vågå vært i tingretten to-tre ganger med tanke på konkurs, noe selskapet motsatte seg. Så sent som 20. august ble konkursbegjæringen mot Charlottes Iskrem AS trukket tilbake.

Ifølge opplysninger retten onsdag fikk, har selskapet en gjeld på 7,5 millioner kroner. Aktiva er oppgitt til ca. en million kroner, skriver Gudbrandsdølen Dagningen på sin nettside (gd.no).

Det er sju ansatte i selskapet. Disse er foreløpig ikke oppsagt, men produksjonen er innstilt.

Det er Vinstra-advokaten Gunnar A. Jahren som er oppnevnt som bobestyrer. Etter det GD kjenner til, skal det være forhandlinger i gang med tanke på å fortsette produksjonen av iskrenm i Vågå, men da i et annet eiernavn:

– Jeg kan bekrefte at det skal pågå forhandlinger, men mer om det kan jeg ikke si i dag, sier advokat Gunnar A. Jahren, melder Fastfood på nett.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS