The Thief

Håndplukket til Design Hotels

Fire måneder før dørene åpner er Nordic Choice-hotellet The Thief på Tjuvholmen håndplukket til det eksklusive hotellnettverket Design Hotels.

Publisert

The Thief. (Foto: Marcel Leliënhof)

– For oss er det stort å bli invitert inn i nettverket Design Hotels. Det gjør oss til det eneste medlemshotellet i Norge når vi åpner dørene 7. januar 2013. Design Hotels er kjent for å plukke ut eksklusive, distingverte hoteller som byr på opplevelser. Det er helt i tråd med vårt mål om å stjele gjestene ut av hverdagen og by på morgendagens hotellopplevelse, fastslår hotelldirektør på The Thief, Marcus Majewski.

Marcus Majewski.

Les også: Majewski blir sjef på The Thief

Nøye utvalgt

Det er kurator Sune Nordgren som har plukket ut originalkunst til hotellets vegger. Rommene er innredet med signalmøbler skapt av nasjonale og internasjonale designere, nøye utvalgt av interiørarkitekt Anemone Wille Våge.

I hotellets restaurant bys gjestene på det beste av bærekraftige og lokale råvarer. Det har ikke gått Claus Sendlinger, administrerende direktør i Design Hotels, hus forbi.

– The Thief er et personlig, elegant og kraftfullt hotell som integrerer sine gjester med omgivelsene på en unik måte. Det speiler byen gjennom arkitektur, kunst og design i verdensklasse. På samme tid kommer du tett på naturen med sandstrand, park og sjøluft, samt bærekraftige og kortreiste produkter, forklarer Sendlinger.

Design Hotels

Design Hotels består av omkring 230 uavhengige hoteller over hele verden. Hotellnettverket ble grunnlagt i 1993 av reiseguruen Claus Sendlinger. Hotel Sezz i Paris, The Standard i New York, The Soho Hotel i London og Park Hotel i Tokyo er noen av de kjente opplevelseshotellene i nettverket.

I Norge er fra før First Hotels Grims Grenka i Oslo med.

Fellesnevneren for alle hotellene er en tydelig identitet, lokal forankring og historie, samt design og arkitektur i særklasse.

Les mer på DesignHotels.com

Åpnes i januar

The Thief åpner dørene 7. januar 2013, men bookingen er allerede i gang på hotellets hjemmeside Thief.com

The Thief

* The Thief ligger på Tjuvholmen, Oslos kunst- og forretningsdistrikt.

* Hotellet blir det eneste i Oslo som har direkte sjøadgang og med egen brygge.

* Blant hotellets naboer er det anerkjente Astrup Fearnley-museet, Stolper + Friends, Galleri Gerhardsen og Gerner Oslo, Galleri Brandstrup og Pushwagner Gallery.

* Hotellets kjøkken blir åpent døgnet rundt

* Spa-anlegget som åpner januar 2014, er på 750 kvadratmeter, og inkluderer svømmebasseng og treningsfasiliteter.

* Bygget er tegnet av Mellbye Arkitekter og består av 120 rom hvor alle har fransk balkong.

Toppsuiten ”The Oslo Suite” på 160 kvadratmeter i sjuende etasje har egen takterrasse med panoramautsikt.

* Møteromsavdelingen består av fire Executive Boardrooms og to møterom for opptil 50 personer med mulighet for private dining.

* The Thief inngår i samme portefølje (Nordic Hotels & Resorts) som blant annet Farris Bad (Larvik), Yasuragi (Stockholm) og Copperhill Mountain Lodge (Åre).

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS