HotelstarsEU LOGO
HotelstarsEU LOGO

Hotelstars Union blogger om hotellstjerner

Hotelstars Union lanserer sin stjerneblogg ”Starsblog” og inviterer alle til å delta, kommentere og involvere seg i temaet rundt hotell klassifiseringer i Europa på sin nettside.

Publisert

”Hotelstars Union med sine 11 medlemsland, har etablert et harmonisert hotellklassifiseringssystem med like kriterier og prosedyrer i de deltakende landene. Én til fem stjerner for gjesteorientering, åpenhet om servicenivå og kvalitetsstandarder. Et system er kun så bra som det etterleves. Derfor er kontinuerlige tilbakemeldinger viktig”, heter det i en pressemelding.

Vil ha innspill

Hotelstars Unions generalsekretariat, som i år utøves av den østerrikske hotellorganisasjonen. introduserer den nye stjernebloggen ” Starsblog” på www.hotelstars.eu.

Plattformen inviterer hotellgjester, hotelierer og alle venner av turismenæringen til å kommentere på prosjekter og utviklinger innenfor Hotelstars Union sitt virke.

Omfattende

Markus Luthe, administrerende direktør i den tyske hotellorganisasjonen, har åpnet bloggen med en artikkel om brukergenererte online tilbakemeldingssystemer som uttrykker totalvurderinger i stjerner, og hvordan Google finner nye beitemarker.

I desember 2009 startet initiativet til harmoniserte hotellstjerner i Europa av hotellorganisasjonene i Østerrike, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, Nederland, Sverige og Sveits, under beskyttelse av HOTREC (Hoteller, restaurant). I ettertiden har Estland, Latvia, Litauen og Luxembourg tilsluttet seg stjernefamilien.

Stjernebloggen ligger på blog.hotelstars.eu samt på Hotelstars Union sin webside www.hotelstars.eu, hvor ytterligere informasjon om den felleseuropeiske stjernemerkingsordningen kan leses.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS