CarlsonRezidorHotelGroupLogo

Rezidor overtar Regent

Regent Hotels and Resorts inngår strategisk allianse for varemerket Regent med Rezidor Hotel Group AB. Hotellkjeden Rezidor skal utvikle og drifte nye Regent-hoteller eksklusivt i Russland/SUS, Baltikum, Midtøsten og Afrika, og i fellesskap med Regent Hotels and Resorts i resten av Europa.

Publisert

Regent Hotels and Resorts (RHR), heleid av Formosa International Hotels Corporation (FIHC), har inngått en langsiktig strategisk allianseavtale for varemerket Regent med Rezidor Hotel Group AB, en av verdens raskest voksende hotellkjeder.

RHR og Rezidor vil fra dags dato i fellesskap utvikle og drive nye Regent-hoteller i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA). Rezidor vil ha ansvaret for å utvikle og drifte Regenthoteller i Russland/SUS, Baltikum, Midtøsten og Afrika, og vil i felleskap med RHR utvikle og drive nye Regent-hoteller i resten av Europa. RHR vil fortsette å drifte allerede eksisterende Regent-hoteller i Europa.- Det er en ære for oss å kunne få samarbeide med Kurt Ritter og hans team i Rezidor, som vi anser som den ledende hotellkjeden i EMEA-regionen. De besitter en spesiell innsikt og erfaring med merkevaren Regent. Samarbeidet vil styrke vår globale vekststrategi ytterligere, mens RHR vil fortsette å fokusere på unike hotell-/boligprosjekter i regionen. I felleskap håper vi å skape en betydelig økning i Regents portefølje og internasjonale nettverk, sier Steven Pan, styreformann i Regent Hotels and Resorts.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS