HaugenGruppenCorona2
HaugenGruppenCorona2

Vinnere av Corona Extra Bar of the Year

Haugen-Gruppen har nylig avsluttet konkurransen Corona Extra Bar of the Year, og vinnerne ble Hard Rock Cafe (Oslo) og Hawk (Tromsø)! Premien var som seg hør og bør: En studietur til Mexico.

Publisert

Delegasjonen fra Hard Rock Cafe i Oslo og Hawk i Tromsø på besøk bryggeriet i Mexico.

Corona Extra Bar of the Year kårer det beste Corona-utestedet på volumsalg, og det beste utestedet på gjennomførte arrangementer.

Beste salg

Haugen-Gruppen:

"Hard Rock Cafe Oslo imponerer med profesjonell drift, høy kvalitet i alle ledd og stort salg av Corona Extra. På bakgrunn av dette ble utestedet på Karl Johansgate kåret til vinner av Corona Extra Bar of the Year, i kategorien beste salg.

Beste arrangementer

Haugen-Gruppen:

”Utestedet Hawk ligger midt på torget i Tromsø. Hawk har levert noen temafester som imponerer stort! Med høy partyfaktor, gjennomføringsevne og vilje til å kjøre konseptet 100 prosent. Med fantastiske arrangementer som Halloween-party og Mexican party gjennom året, ble Hawk kåret til vinner av Corona Extra Bar of the Year, i kategorien beste arrangement".

Vant studietur til Mexico

I august reiste gruppen med vinnerne fra Hard Rock Cafe og Hawk på studietur til Mexico.Turen gikk direkte til Mexico City, med et døgn i denne enorme byen. Som alle inkludert regnes å ha noe slikt som 25 millioner mennesker boende. Ca like stort som 1000 middels store norske byer, med andre ord.

Her ble det aller første bryggeriet til Grupo Modelo besøkt (Grupo Modelo er produsenten bak Corona Extra), i tillegg til restaurantbesøk i denne meget høyt beliggende byen. Turen gikk videre til legendariske Cancun. Her finnes noen av verdens mest spektakulære klubber, deriblant Latin-Amerikas største klubb, City Disco med kapasitet på 7000 gjester, og Coco Bongo. En klubb som rent logistikkmessig minner om Oslo Spektrum. Oppover i amfiet ligger alle VIP-bordene, nede på gulvet ligger dansegulvet, og på kortsiden, litt oppe på veggen, en stor scene. Her, og fra taket ble det kjørt et mildt sagt heftig show. Kan sammenlignes med Wallmans Salonger, men inneholder også elementer som Spiderman flyvende fra taket, trapéskunstnere over oss, og et stort antall dansere på scenen...Innlagt i en studietur til Mexico var det selvsagt også spennende matopplevelser og besøk på ulike konseptrestauranter.

Ny konkurranse er i gang

Corona Extra Bar of the Year arrangeres hvert år. I 2011-2012 deltok nærmere 150 barer. Nå er det klart for en ny konkurranse, melder Haugen-Gruppen i en pressemelding.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS