BestWesternIllustrasjon

Global pris til to norske Best Western-hoteller

Best Western Lægreid Hotel i Sogndal og Best Western Raftevold Hotel i Hornindal har begge mottatt «Excellence in Quality», som gis til de Best Western-hotellene som scorer høyt på en kvalitetskontroll som gjennomføres på samtlige 4000 Best Western-hoteller over hele verden.

Publisert

Best Western skal ha et internasjonalt omdømme om å innfri gjestens krav, forventninger og ønsker, samt behov for trygghet, kvalitet og god service og kundebehandling. Det viktigste verktøyet for å sikre dette, er at det gjennomføres en årlig kvalitetskontroll på samtlige hoteller på verdensbasis.

Best Western Lægreid Hotel.

Bakgrunn for kontrollen

Kvalitetskontrollen blir utført av nøytrale kontrollører og omfatter følgende områder: Minimum Standards, Guest Rooms & Public Areas, Supplemental Facilities, Staff & Service Evaluation og Brand Identity.

I 2009 introduserte Best Western International en internasjonal kvalitetspris «Excellence in Quality» som gis til de Best Western-hotellene som scorer høyt på kvalitetskontrollen. Så langt i 2013 har to norske Best Western-hoteller kvalifisert seg til denne prisen.

For fjerde gang

– Best Western Lægreid Hotel har oppnådd denne prisen for fjerde gang, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway.

Best Western Raftevolds Hotel. (Foto: Morten Holt)

Best Western Lægreid Hotel fikk denne kvalitetsprisen i 2009, 2011, 2012 og nå i 2013.

– Vi er veldig glade for å ha et kvalitetshotell av denne kaliberen blant våre medlemmer, og vet at dette er til inspirasjon for andre hoteller også. Best Western Lægreid Hotel jobber hardt for å opprettholde sin standard og har hatt stolthet i å ligge på blant topp-3 resultatene av kvalitetskontrollen år etter år, sier Hege Ramm.

Nytt hotell i år

– Det er også hyggelig å kunne annonsere at i år har et nytt medlemshotell også kvalifisert seg for prisen, nemlig Best Western Raftevolds Hotel i Hornindal, sier Hege Ramm.

Jens Brokmann tok over Best Western Raftevolds Hotel i januar 2012, og i løpet av det drøye året som er gått har han og samboeren totalrenovert majoriteten av gjesterommene og oppgradert resten av hotellet. Dette har gitt resultater både på belegg og tilbakemeldinger fra gjestene, og nå har altså hotellet kvalifisert seg til den internasjonale kvalitetsprisen også.

– Det er en stor glede å gratulere Best Western Lægreid Hotel og Best Western Raftevolds Hotel med prisen «Excellence in Quality 2013», sier Ramm.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS