ScandicLerkendal

Interesse for Scandic Lerkendal

Over 100 personer fra næringsliv, offentlige sektor og andre med behov for møte- og konferanselokaler, var nylig til stede for å lære mer om hvordan nye Scandic Lerkendal i Trondheim blir.

Publisert

Vi kan nesten ikke vente til hotellet blir ferdig, sier hotelldirektør Bjørgvin Thorsteinsson ved Scandic Lerkendal.

Scandic Lerkendal blir Norges største kurs- og konferansearena og en unik møteplass i Trondheim når det åpner sommeren 2014. Det har mange virksomheter i området allerede oppdaget.

– Vi er svært godt fornøyd med at så mange fant veien til vårt første kundearrangement. Selv om det er ett år igjen til åpningen, viser dette at interessen allerede er stor, sier sjef for nyåpninger i Scandic, Morten Hammer.

Slik blir Scandic Lerkendal.

Blir Norges tredje høyeste

Scandic Lerkendal blir Trondheims nye storstue, og kan håndtere alt fra små møter til store internasjonale konferanser. Totalt vil det bli nærmere 50 møterom, og det største lokalet er på hele 1420 kvadratmeter. Hotellet blir Norges tredje høyeste bygg, og vil bli det mest energieffektive hotellet i verden.

– For oss som er nærmeste nabo er dette et spennende prosjekt, og det er kjempeartig at Scandic fokuserer sånn på energieffektivt hotell, sier markedssjef Eli Flakne i TrønderEnergi etter å ha vært til stedet på presentasjonen.

Samarbeider med RBK

Foruten Scandic, presenterte partner Rosenborg Ballklubb hvilke muligheter de ser for samspill mellom det nye hotellet og RBK. Tilbakemeldingen var at det de potensielle kundene fikk høre om prosjektet slo godt an.

– Veldig flott og detaljert presentasjon av et omfangsrikt og kjempespennende hotell som er midt i blinken for oss som driver med messer og arrangementer, og i tillegg er RBK partner, sier prosjektleder Kent Roger Martinussen i Messeselskapet.

Unik beliggenhet

Med sin unike beliggenhet på Lerkendal blir hotellet et egnet valg for både de store konferansene så vel som mindre møter.

– Vi vil også være en naturlig møteplass for forretnings- og fritidsreisende, og ikke minst lokalbefolkningen i nærområdet. Vi ønsker både hotellgjester og naboer velkommen inn i en upretensiøs og pulserende atmosfære. Vi kan nesten ikke vente til hotellet blir ferdig, sier hotelldirektør Bjørgvin Thorsteinsson ved Scandic Lerkendal.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS