Lerøy Aspelin Svein Oftedals vei Bygg

Lerøy får ny havn i Oslo

Lerøy-gruppen flytter i løpet av året fra Fiskehallen på Vippetangen til nye og skreddersydde lokaler i Sven Oftedals vei 10 på Veitvet i Oslo.

Publisert

Sven Oftedals vei 10 på Veitvet i Oslo. Hit flytter både Lerøy og Lille-Asia Catering.

I tillegg til Lerøy, flytter Lille-Asia Catering AS inn i det samme bygget. Lille Asia Catering eies av Lu Hoang Holding AS og NorgesGruppen, og leverer blant annet sushi til NorgesGruppens forretninger.

Eies av Aspelin Ramm

Sven Oftedals vei 10 ligger i «matbyen» på Nedre Kalbakken, med TINE som nærmeste nabo. Bygget eies av Aspelin Ramm, som har store ambisjoner om å gjøre bygget til et forbilde når det gjelder energiøkonomisering ved rehabilitering.

Aspelin Ramm er også kjent for å stå bak Mathallen Oslo, som i løpet av et halvt år har etablert seg som et kulinarisk midtpunkt i Oslo – med mellom 25 000 og 30 000 besøkende hver eneste uke.

Ledige lokaler

Aspelin Ramm har fortsatt ledige arealer igjen i Sven Oftedals vei 10, og er ikke fremmed for mer matrelatert aktivitet i bygget.

– Eiendommen ligger svært sentralt i Oslos viktigste område for logistikk og næringsmidler, noen steinkast fra Alnabruterminalen. Det er naturlig å tenke seg flere bedrifter i samme bransje i huset, som får førsteklasses tekniske løsninger og høy miljøstandard, uttaler Pål Bøe i Aspelin Ramm Eiendom til Horecanytt/Horeca.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS