JesperHøstDrink

Norsk finale av World Class

Den norske finalen av World Class arrangeres på Stratos i Oslo tirsdag 30. april. 17 norske bartendere er med i den avgjørende finalen. De to beste går videre til den vesteuropeiske finalen, der igjen de 13 går videre til verdensfinalen. World Class er en av verdens største bartenderkonkurranser.

Publisert

Jesper Høst vant den norske finalen i fjor. I år er han dommer.

Deltakerne skal presentere en signature-cocktail hver, på tid – med tre dommere til stede. En av dem er fjorårets vinner Jesper Høst.

De to andre dommerne i konkurransen er Deano Moncrieffe (Brand Ambassador) og Max La Rocca (World Class Brand Ambassador)

Les også: Jesper Høst til verdensfinalen av World Class 2012

Les også: Ingen medalje-Høst i verdensfinalen av World Class

Vesteuropeisk finale og global finale

To norske vinnere går videre til den vesteuropeiske finalen, som arrangeres i Madrid 28. og 29. mai. Herfra går de 13 beste videre til den globale finalen ombord det eksklusive «boutique-cruiseskipet» Azamara Journey, fra 4 til 9. juli 2013. Totalt deltar 50 bartendere i verdensfinalen.

Det overordnede temaet for alle World Class-finalene i år er «Retro Chick» En moderne tolkning av 50 og 60-tallet.

World Class

Bartenderkonkurransen og opplæringen ble startet av Diageo Reserve, Premium segmentet hos Diageo, i 2008. Målet med konkurransen er å spre kunnskap og å inspirere bartendere over hele verden til å skape nye spennende cocktails, og å tilby eksepsjonell service til sine kunder.

Hittil har cirka 15 000 bartendere blitt opplært gjennom konkurransen. Deltakere fra 39 land har deltatt.

"
Powered by Labrador CMS