BW Bryggen Hotel Nordfjord2

Nytt norsk Best Western-hotell

Best Western Bryggen Hotel Nordfjord, som ligger i Nordfjordeid, er nytt medlem i Best Western Hotels Norway. Hotellet, som har 43 rom, ligger vakkert til i Nordfjordeid, innerst i Eidsfjorden i Sogn og Fjordane. De seneste årene har hotellet gjennomgått omfattende oppussing av hotellet og rommene. Hotellet er et fullservicehotell med bar, restaurant og møteromsfasiliteter.

Publisert

Fra et av de nyoppussede rommene på Best Western Bryggen Hotel Nordfjord.

– Vi er glade for at hotellet har valgt Best Western som sin kjedetilknytning. Det viser at stadig flere individuelle hoteller ser nytten av å bli tilknyttet en internasjonal merkevare som borger for god kvalitet, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO for Best Western Hotels Norway.

Turistattraksjoner

Hotellet ligger sentralt i Nordfjordeid. (Foto Visitnorway)

Det er kort vei til turistattraksjoner som Geiranger, Briksdalsbreen, Stryn og Jotunheimen. Hotellets egne gjester kan fiske gratis i Eidselva.

Med det nye medlemshotellet styrker Best Western styrker sin posisjon på Vestlandet, og med tilknytning til Best Westerns globale distribusjonssystem, vil hotellet nyte godt av ferie/fritidstrafikk så vel som forretningstrafikk.

Best Meeting

Hotellet blir også en del av Best Meeting- konseptet til hotellkjeden, der kursdeltakerne tilbys gode mat- og aktivitetsopplevelser i tillegg til moderne møterom med alle fasiliteter.

– Vi er stolte av å bli medlem i verdens største hotellkjede, og tror at dette vil gi økt omsetning spesielt gjennom internasjonal markedsføring. Vi ønsker alle både nye og gamle Best Western gjester velkomne og håper de får et flott opphold hos oss, sier driftsleder Eli Evebø.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS