Radisson Blu Business Travel Award

Radisson Blu – beste hotellkjede i Sverige

Da prisen Business Travel Award ble utdelt på reiselivsmessen TUR i Göteborg nylig, ble Radisson Blu kåret til beste hotellkjede. «Det er perfekt timing i forhold til åpningen av kjedens nyeste forretningshotell, Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg», skriver Rezidor i en pressemelding.

Publisert

Foto: Tibor Barany.

Business Travel Award deles ut av bransjetidsskriftet Travel News, forretningsreiseforeningen SBTA og forskningsselskapet Resegeometri. Kåringen er basert på en undersøkelse blant 3000 forretningsreisende og innkjøpere av forretningsreiser som rangerer leverandørene de benytter seg av. Premien deles nå ut for syvende år på rad.

Johanna Wessman Fresnel, Director of Sales Carlson Rezidor Hotel Group Sweden.

Åpnet nytt hotell

Radisson Blu vant kategorien Beste hotellkjede. Johanna Wessman Fresnel, Director of Sales Carlson Rezidor Hotel Group Sweden, tok imot premien under en seremoni på TUR-messen i Göteborg.

– Det føles fantastisk å motta prisen akkurat i år og akkurat i Göteborg, siden vi nettopp har åpnet vårt nyeste hotell her, nemlig Radisson Blu Riverside, sier Johanna Wessman Fresnel.

For forretningsreisende

Radisson Blu Riverside er et eksempel på et hotell som har all den funksjonalitet og service forretningsreisende etterspør. Hotellet har 265 moderne rom og suiter.

Radisson Blu Riverside har også en konferanseavdeling med kapasitet på inntil 1000 personer, samt restaurant og bar.

Les mer om åpningen av Radisson Blu Riverside Hotel her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS