Radisson Blu Trysil Svanemerket2

Radisson Blu Trysil er svanemerket

Radisson Blu Resort Trysil innfrir verdens strengeste miljøkrav for hotell, og er tildelt miljømerket Svanen. Dermed kan både gjester og ansatte føle seg trygge på at hotellet ligger i topp når det gjelder å ivareta omgivelsene.

Publisert

Radisson Blu Resort Trysil, som er vakkert plassert midt i den norske fjellheimen, er det 15. norske Park Inn- og Radisson-hotellet som tildeles Svanemerket. Hotelldirektør Kjell-Erik Nordahl forteller at arbeidet med å oppnå den prestisjetunge utmerkelsen har vært en læringsprosess:

– Svanen har verdens strengeste krav når det gjelder alt fra avfallshåndtering og energiforbruk, til miljødokumentasjon fra underleverandører. Prosessen med å gjennomgå drift og rutiner har gjort oss som arbeider ved hotellet meget bevisste, og det er en stor glede å kunne dele kunnskapen og miljøtriksene med gjestene våre.

Hotelluksus med ren samvittighet

Radisson Blu Resort Trysil ligger midt i hjertet av Trysil. Hotellet er et egnet utgangspunkt for utendørsaktiviteter, rekreasjon og konferanser, og er kjent for store matopplevelser, en innholdsrik spa-avdeling og ikke minst I:C Blu Sky & Pianoba,r som ligger i 8. etasje med panoramautsikt mot fjellene.

Kjell-Erik Nordahl sier:

– Omgivelsene rundt hotellet er som tatt ut av et maleri av Tidemand og Gude, og om du skjærer inn til benet er det den naturen vi jobber for å ta vare på. Det er blitt en trend å orientere seg om hotellet man bor på har en god og gjennomtenkt miljøprofil. Med Svanenmerket viser Radisson Blu Resort Trysil at vi ikke bare har gode rutiner i dag – men også vil gjøre vårt beste for å møte fremtidens utfordringer.

Nordisk samarbeid

Svanemerket er det offisielle nordiske miljømerket. Hensikten med merket er å stimulere produsenter til å tilby miljøvennlige varer og tjenester, og å gjøre det enkelt for forbrukerne og profesjonelle innkjøpere å ta gode miljøvalg. For å bli tildelt Svanemerket må en produsent kunne dokumentere at man oppfyller samtlige kravene som er knyttet til merket.

Først ute i Europa med tittelen Bærekraftig reisemål

Den 20.mars 2013 mottok Trysil merket for Bærekraftig reisemål. Diplomet ble overrakt av nærings- og handelsminister Trond Giske i forbindelse med Innovasjon Norges lansering av merkeordningen.

– I Trysil ønsker vi å ligge i forkant og å vise at vi tar ansvar. Merket for Bærekraftig reisemål samler og synliggjør de mange gode bærekrafttiltakene som kommunen og bedriftene har gjennomført, uttalte en tilfreds turistsjef i Trysil, Gudrun S. Lohne.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS