Raftevold4

Raftevold`s er rustet opp

Tradisjonsrike Best Western Raftevold`s Hotel i Hornindal er rustet opp. Hotellet har vært drevet av fire generasjoner i Raftevold-familien siden 1867, ble solgt til Jens Brokmann og Petra Wieth i 2011. Hotellet, som ligger vakkert til ved Europas dypeste innsjø Hornindalsvannet,  har 44 rom.

Publisert

Best Western Raftevold`s Hotel i Hornindal er rustet opp.

– Vi ser mulighetene for å drive et mindre distrikthotell fremtidsrettet, og har nå fullført oppussingen av rommene for flere millioner kroner. Resterende rom ble pusset opp for noen år siden og dermed så stråler hotellet i ny glans, opplyser eier Jens Brokmann.

Retrostil

Hotellet har strandlinje til Hornindalsvannet.

Gjesterommene har blitt pusset opp i trendy retrostil der det er satt søkelys på trivsel og kvalitet.

– Fantastiske Jensen-senger ble valgt i harmoni med lyse møbler og stilige lenestoler i lilla fløyel fra designinteriør Thomas Hill i Bergen. Retrostoler til skrivebordene er levert av Espeli Møbler i hjembygda Hornindal. Videre så ble badene flislagt og komfortabelt utstyrt og. I tillegg ble samtlige vinduer og balkongdører byttet ut for å øke komforten, skrives det i en pressemelding.

Saken fortsetter under bildet

Moderne utstyrt

Alle våre rom er utstyrt med Phillips LED-Tv 42` og digital antennesentral for optimal bildekvalitet. Nye RFID låser til gjesteromdørene ble levert av Hoist, som gjør hverdagen for våre gjester og ansatte enklere, melder Brokmann.

– Videre har hotellet fått konferansefasiliteter av høy kvalitet, der vi for eksempel tilbyr gratis Nespresso Kaffe til alle våre gjester. Vi ønsker å tilby moderne fasiliteter kombinert med tradisjon og komfort og ikke minst gode matopplevelser både hjemmelaget og bakt.

Saken fortsetter under bildet


Excellence in Quality

– Alle Best Western hoteller har en årlig kvalitetskontroll og i forrige uke kvalifiserte hotellet seg til den internasjonale Best Western-prisen ”Excellence in Quality” noe hotellets ansatte og eiere er svært glad for, sier eier Jens Brokmann.

Les mer om utmerkelsen ”Excellence in Quality” her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS