Bondeheimen

100-årsjubileum for Bondeheimen

Best Western Hotell Bondeheimen fyller 100 år, og dagen markeres med stor gatefest den 8. juni i Oslo sentrum med et rikholdig program, spenstige innslag, matservering og gatemarked.

Publisert

Best Western Hotell Bondeheimen runder 100 år.

Best Western Hotell Bondeheimen er et legendarisk hotell, og har vært tilholdssted for alle typer mennesker gjennom hundre år.

Det ble grunnlagt i 1913, og holder til i Rosenkrantz gate 8 i Oslo sammen med Kaffistova og Heimen Husflid.

Mange stamgjester

Hotellet har 127 rom, som alle er tilegnet en forfatter eller kulturperson. Hotellet har mange stamgjester fra kultur- og samfunnsliv.

– Vi er stolte av at vi fremdeles er et selvstendig hotell der historien sitter i veggene, og overskuddet går til kultur- og idrettsaktiviteter, sier hotelldirektør Nina Baroudi.

En vital 100-åring

– Best Western Hotell Bondeheimen er en ung og vital 100-åring, sier Hans-Jul Mikkelsen, konsernsjef i Bøndenes Hus AS.

– Det er et av Oslos best belagte hotell, og i Kaffistova blir det tatt godt vare på norske mattradisjoner, noe alle stamgjestene i kaféen setter stor pris på. Best Western er nettopp kjeden for individuelle hoteller med sjel og særpreg, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO i Best Western Hotels Norway.

Blant de best drevne Best Western-hotellene

– Best Western Hotell Bondeheimen har vært medlem i kjeden i mange år, og den flotte beliggenheten midt i Oslo sentrum kombinert med hyggelig personale, komfortable rom og god mat bidrar til at gjestene trives. Hotellet er et av de best drevne hotellene i kjeden i Norge, sier Ramm.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS