Quality Spa & Resort Strømstad

Beste Quality-hotellet i verden - i 2013

Quality Spa & Resort Strømstad er kåret til det beste Quality-hotellet i verden. Hvert år kårer Choice Hotels International hvilket hotell i kjeden som er best i verden.

Publisert

Quality Spa & Resort Strømstad.

Hotellet vant prisen etter en grundig total performance-vurdering. Gjennom hardt og målrettet arbeid har hotellet levert meget gode resultater i flere år på rad.

Quality Spa & Resort Strømstad har satt en egen standard for service, kvalitet og gjesteopplevelser.

– Fortjent belønning

Direktør for Quality Resort, André Schreiner.

– Det er klart vi blir stolte. Quality Spa & Resort Strømstad har et fantastisk produkt med mat fra hjertet, fantastiske spa-opplevelser og en spennende beliggenhet med et mangfoldig tilbud. Det er et typisk Quality Resort-hotell som gjennom mange år har satset riktig. Nå får de sin fortjente belønning, sier direktør for Quality Resort, André Schreiner.

Hotellets eiere Nils Gevelt og Lars Öberg er veldig fornøyd med prisen.

Fra Quality Spa & Resort Strømstad. (Foto: Morten Holt)

– Slike priser kommer ikke av seg selv, de kommer etter hardt arbeid og gjennom å tørre å gjøre ting annerledes. Vår plassjef Ingrid Stokka-Sagen skaper sammen med sine kolleger flotte opplevelse for våre gjester hverdag. Og de innfrir mer enn det gjestene kunne forventet av dem. Denne prisen er deres, sier Öberg.

Quality Resort

Quality Resort er en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellkjeder med en årlig omsetning på mer enn 6,2 milliarder og ca. 12 000 medarbeidere.

Quality Resort er opplevelseshoteller med kurs- og konferansemuligheter i nærheten av attraktive reisemål. Quality Resort har 14 hoteller i Norden.

Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO14001.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS