BruarøyHellstrømSalmachef 2012

Matbloggere ønsket til SALMAchef 2013

I perioden 4. til 25. juni blir SALMAchef utfordringen for alle matbloggere som er medlemmer i Matbloggsentralen. De fire beste som sender inn sine beste og mest kreative oppskrifter kommer til finalen.

Publisert

Eyvind Hellstrøm sammen med fjorårets vinner av Salmachef, Frank Bruarøy.

– I år samarbeider vi med Matbloggsentralen for å finne de fire finalistene til SALMAchef 2013, sier Christine Okkenhaug Monsen, merkevaresjef i SALMA. Hun ønsker flere effekter av årets konkurranse.

– Vi vet at norske matbloggere lager utrolig mye god mat, og vi vil jo at de skal inspirere oss til nye retter av SALMA sier Monsen. Samtidig håper hun at det blir tøffere og jevnere konkurranse blant deltakerne når alle finalistene er drevne på kjøkkenet.

Ikke for proffene

Lager du den beste Salma-retten?

Matbloggsentralen utfordrer sine medlemmer til å lage mat med SALMA som hovedingrediens, tilpasset fire personer og tilberedt på mindre enn 50 minutter. SALMAchef 2013 er ikke åpen for profesjonelle som jobber som kokk på heltid.

De fire finalistene vinner en tur med opphold for to personer til Oslo og festivalen Matstreif 13. – 15. september, der finalen går av stabelen med matshow på hovedscenen foran et stort publikum.

Bocuse d’Or i Sverige

Hovedpremien blir en reise for to til Bocuse d’Or Europa i Stockholm i mai 2014. Hvem som skal representere Norge i det uoffisielle kokke-EM er ikke klart ennå, men en rekke av landets unge og dyktige kokker møtes til dyst på Mathallen i Oslo uken etter Matstreif.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS