Rica Elgstua åpning f.v. Hellwege, Tømte og Hanstad

Rica Elgstua Hotel har åpnet dørene

Rica Elgstua Hotel har åpnet dørene. Hotellet er bygget i tilknytning til tradisjonsrike Elgstua på Elverum – Norges mest kjente elgrestaurant. Her sover du godt – trygt voktet av skogens konge.

Publisert

Elgstuas første eier, Berit Hellwege, klipper snoren. I midten administrerende direktør for Rica Elgstua, John Tømte, og til høyre Elverums ordfører Erik Hanstad.

Lørdag 1. juni tok helt nye Rica Elgstua Hotel imot de første gjestene. Reiselivsdirektør i Innovasjon Norge og elverumsing, Per Arne Tuftin, sto for den offisielle åpningen sammen med Elverums-ordfører Erik Hanstad, administrerende direktør John Tømte og Elgstuas første eier, Berit Hellwege.

Sistnevnte fikk det ærefulle oppdraget med å kutte båndet. Inspirert av norsk natur Hedmarks mest moderne konferansehotell er bygget i tilknytning til tradisjonsrike Elgstua, og det splitter nye hotellet vet definitivt hvor dets røtter kommer fra.

Skogens konge er en rød tråd både i restauranten og hotellet, og elgen er på plass både i «egen person» utenfor inngangsdøren, i menyen og i navnene. Her handler det meste om elg og jakt. Du kan blant annet spise i Restaurant Jaktlaget, ta en øl i Jeger’n Bar, ha møte i «Elgoksen» eller ta en treningsøkt i «Elgtråkket».

Norsk natur

Fasaden på Rica Elgstua Hotel i Elverum.

– Men tro ikke at hotellet er traust av den grunn. Hotellets design og interiør har hentet inspirasjon fra norsk natur, og takket være nytenkning og moderne løsninger samt friske farger, er det 110 flotte gjesterom som nå står klare, sier hotelldirektør Nina Bogerud Caspari.

Det er gjennom hele hotellet stilt høye krav til funksjonalitet, universell utforming og miljøsertifisering. Moderne konferansefasiliteter med fleksible møterom huser inntil 200 deltagere.

Gode matopplevelser

Lobbyen på Rica Elgstua Hotel.

– Elgstua er nok som en institusjon å regne langs norske landeveier og spesielt da blant reisende mellom Oslo og Trondheim via Østerdalen samt på vei til Trysil og Kongsvinger, sier Caspari.

Senest i mars 2013 ga VG Elgstua terningkast 6 for en «himmelsk elggryte» i avisens store test av norske veikroer.

– Tradisjonsrike Elgstua fra 1959 vil selvfølgelig fortsatt bestå, og hotellet vegg i vegg vil videreføre de gode matopplevelsene fra Elgstua gjennom sin egen restaurant tilpasset hotellgjester og deres krav, lover Caspari.

Hotellets kjøkkensjef Halvor Grøt tilbyr menyer der lokale råvarer som elg- og viltkjøtt står sentralt.

Konferansehotell

Resepsjonen.

Rica Elgstua Hotel satser på konferansegjester som ønsker å kombinere et godt og effektivt møte i særegne omgivelser med noe ekstra.

Hotellrom på Rica Elgstua Hotel.

– Vi har knyttet til oss gode aktører som sammen med oss skreddersyr konferanseopplevelser tilpasset ethvert behov. Vi tilbyr vin- og konjakksmaking, kanefart og hundekjøring, gokart på Starmoen eller herlige fartsopplevelser på NAF Trafikksenter Vålerbanen, kokkekamp, golf, fisking eller ulike former for team building, forteller hotelldirektøren ivrig. Nærmeste nabo til hotellet er Terningen Arena med flerbrukshall til idrettsarrangement, messer, kulturarrangementer og spesielt store konferanser, sier Caspari.

Sentral beliggenhet

Rica Elgstua Hotel ligger 1,5 km vest for Elverum sentrum, der riksvei 3 møter riksvei 25 fra Elverum og Hamar

Oslo Lufthavn Gardermoen ligger kun én times kjøring fra hotellet.

Det er gåavstand til både tog, buss, og sentrum. Vi har stor gratis parkeringsplass, hotellsykler til utlån og er stoppested for en rekke ekspressbussruter.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS