Blender LittleEataly4

Blender lanserer foodcourt på Sørlandssenteret

I dag, torsdag 24. oktober, lanserer Blender fem nye konsepter på Sørlandssenteret, som samles i en av landets få foodcourts. Her vil du oppleve kjente merkevarer som Peppes Pizza og La Baguette, men også de nye restaurantene Little Eataly og Mujo. Og for å sikre at mor og far får nyte maten i fred, åpnes også Josefine Lekeland i tilknytning til spisestedene.

Publisert

La Baguette

La Baguette er et spisested med hovedfokus på kvalitetsbagetter, som tilberedes ferskt etter kundens ønsker.

"Serveringskonseptet passer for folk i farta; single, par, små og store familier, venninnegjenger, barselgrupper, pensjonister, og så videre. Folk flest, rett og slett! Vi gleder oss til å se deg på La Baguette, der du kan nyte «smaken av ferskt", heter det i en pressemelding

Peppes Pizza

Som landets eldste og mest populære pizzakjede i en mannsalder, trenger ikke Peppes Pizza noen presentasjon.

Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes Pizza, og nå kan også handlende på Sørlandssenteret oppleve sannheten i slagordet: «Den beste tiden er den du deler med andre».

Little Eataly

Opplev Italia uten å måtte reise dit.

På Little Eataly er interiør, farger, stemning og meny er satt sammen på en måte som gjør at stedet oppleves som en frodig og koselig kafé på et italiensk gatehjørne.

"Kom innom for en ekte steinovnsbakt italiensk pizza, et glass vin eller en kjapp espresso", heter det i pressemeldingen.

Mujo

Mujo er en ny og moderne type restaurant som spiller på mange sanser.

Med et røft preg, sprekt interiør og et utvalg smaker og retter basert på asiatisk streetfood, har du en opplevelse i vente på Mujo.

Velg mellom wok, salater, dim sum eller sushi laget på stedet. Du bestiller maten på en digital bestillingsstasjon, betaler med kort, og får en gratis sms når maten er klar.

«Go streetfood!»

Josefine Lekeland

Dette er et helt nytt konsept som Blender har utviklet i samarbeid med Egmont Danmark, basert på det populære Josefine-universet.

Dette er Norges råeste digitale lekerom med 20 individuelle skjermer med forskjellig innhold tilpasset forskjellige aldersgrupper, og en egen kinosal der de små kan kose seg etter at maten er fortært.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS