Nytt om navn
-
Fra Hotel Norge til Opus XVI
-
Ny driftsdirektør for Heimr Collection
-
Ny hotelldirektør for Sandefjord-hotell
-
Fra Saga Hotel i Oslo til Riddergaarden på Beitostølen
-
Årets andre Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Ny ambassadør på Ambassaden
-
Stiansen hedret av Bocuse d’Or Norge
-
Skal lede Classic Norway Hotels’ nyeste satsing
-
Hansa Borg og Solera Norge styrker laget
-
56. årgang med magasinet Horeca
-
Fra Coor til SiO
-
Hedret for sin akevitt-entusiasme
-
Michaels-lærlingene var aller best
-
Dette er frokostkåringens hemmelige jurymedlem
-
Ny generalsekretær for Norges Birøkterlag
-
Gladkokken åpner restaurant i Østbanehallen
-
Ny konserndirektør i Tine
-
Medaljestatistikk i Bocuse d'Or og Bocuse d'Or Europe
-
Storeslem for Svanen i «Bartenders Choice Awards»
-
Flatmark-seier igjen
-
Gull til Norge i «Nordic Young Chef»
-
Sølv til Norge i «Nordic Green Chef 2024» og «Nordic Waiter 2024»
-
Dette er deltakerne i Bocuse d'Or Europe i Trondheim
-
– Du kommer til å svi tevannet!
-
Thon Hotels med flere priser i HSMAI Awards
-
Ny innkjøpsleder for De Historiske
-
Nytt vertskap på Hotel Ullensvang
-
Får ansvar for avtaler verdt en halv milliard
-
Dette er årets kjøkkensjef
-
Årets styreleder i 2023
Hotell
-
Hotellkonsern oppnådde viktige milepæler
-
Kundene er fornøyd med Thon Hotels
-
Fra Hotel Norge til Opus XVI
-
Ny driftsdirektør for Heimr Collection
-
Nyoppusset Radisson Blu Scandinavia Hotel i København
-
Nytt First-hotell i Stockholm
-
Ny hotelldirektør for Sandefjord-hotell
-
Fra Saga Hotel i Oslo til Riddergaarden på Beitostølen
-
Årets andre Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Åpner stadig nye hoteller – nå henter Citybox mer penger
-
Dette vil nordmenn ha i minibaren
-
Lanserer miljørapport for konferanse og event
-
Skal lede Classic Norway Hotels’ nyeste satsing
-
Markerer oppkjøp med navnebytte
-
Nytt luksushotell i Rogaland
-
56. årgang med magasinet Horeca
-
Markerte den nasjonale frokostdagen
-
Årets hotellfrokostkåring i gang
-
Feirer 130 år, og utvider sesongen
-
Streik avverget
-
Fortsatt mekling
-
Fare for streik fra mandag
-
Kan bli streik i hotell- og restaurantbransjen
-
Dette er frokostkåringens hemmelige jurymedlem
-
God hotellutvikling i nord, de store byene havner langt bak
-
Hotell, spill og underholdning i Kvadraturen i Oslo
-
Nye hoteller i Sverige i 2024
-
Hotellkjede har redusert forbruket med 40 prosent
-
AI og ChatGPT benyttes til reiseplanlegging
-
Norges beste hoteller, ifølge The Times
Restaurant
-
Du må friste hjemmekjære gjester
-
Årets andre Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Michelin-guiden til Litauen
-
Ny ambassadør på Ambassaden
-
Rekordhøy bonusutbetaling
-
Skal drifte serveringstilbudet i Kulturhuset i Namsos
-
56. årgang med magasinet Horeca
-
Streik avverget
-
Fortsatt mekling
-
50 000 mennesker har stemt; dette er de beste restaurantene i Norge
-
Fare for streik fra mandag
-
Michelin-restaurant i «Mee Too»-sak
-
Pincho Nation til Drammen
-
Restauranter sender mat med drone
-
Gladkokken åpner restaurant i Østbanehallen
-
Wood Hotel Bodø åpner restaurant Attme på Bodøs tak
-
Den stille servicen
-
Får ansvar for avtaler verdt en halv milliard
-
Årets handelsbedrift i trondheimsregionen
-
Tjuvholmen Foodiefestival for fjerde gang
-
Kvalitet og folkesnakk gir gode resultater
-
Legger ned restauranten - endrer konseptet
-
Tang og tare i restaurantmaten
-
Dette kan du lese om i årets første Horeca-magasin
-
Prisvinnende barnestoler for horecamarkedet
-
Beste restauranten i by'n
-
Main Capital Partners inn i norske Millum
-
Åpner ny restaurant i Kristiansand
-
Slutt etter 30 år
-
Vil ha 20 minst restauranter i Norge
Bocuse d'Or
-
Stiansen hedret av Bocuse d’Or Norge
-
Medaljestatistikk i Bocuse d'Or og Bocuse d'Or Europe
-
Bocuse d’Or Europe 2024: Veldig jevnt i toppen
-
Skandinavisk dominans - igjen
-
Har levert varene
-
Dette serverte Werkland på hjemmebane i Trondheim
-
Norge er klare
-
Bocuse d’Ors råeste konkurransearena noensinne
-
Dette er deltakerne i Bocuse d'Or Europe i Trondheim
-
Vil bidra til en bedre verden
Hotellfrokost
-
Vant matsvinnpris for 60-årsfeiring
-
Markerte den nasjonale frokostdagen
-
Årets hotellfrokostkåring i gang
-
Dette er frokostkåringens hemmelige jurymedlem
-
Svolvær-hotell tilbake på frokosttoppen
-
Har satt dagsorden for den norske hotellfrokosten: 17 pallplasser på 17 forsøk
-
Dette er finalistene i årets hotellfrokost-kåring
-
Hvilke hoteller går til finalen i frokostkåringen?
-
Her er semifinalistene til Twinings Best Breakfast 2023
-
Endringer i kåringen av landets beste hotellfrokost
Drinker og drinkoppskrifter
-
Lanserer ny og banebrytende norsk gin
-
– Tang og tare i drinkene er fremtiden
-
Whisky og gin i en flaske
-
Jule- og vinterdrinker med Lillet
-
Suksess med sort rom
-
Juleakevittdrinkene med wow-faktor
-
Lanserer alkoholfri cocktailmeny
-
Kule drinker fra Stavsøien og Hildonen
-
Slik tar du GT-en til neste nivå
-
Bacardidrinker fra Cuba
-
Slik kan du pimpe opp klassikeren gin og tonic
-
17. mai-tips fra Grand Hotel Oslo
-
17. mai-drinker med nasjonalbrennevinet
-
Ny, «vill» smak fra Absolut
-
Karibisk rom produsert med fransk omtanke
-
Akevittens dag: Perfekt i drinker
-
Smaken av vår og sommer
-
Vårlige drinker med Jack Apple
-
Bartendernes beste gindrinker
-
Unike cocktails fra Himkok
-
Cocktails på fat
-
150 år med Lillet
-
En av sommerens drinker
-
Kan bli en av sommerens favoritter
-
Drinker med Nuet Dry Aquavit
-
Kast glans over nasjonaldagen
-
Påskedrink med smak av appelsin
-
Fyldig og elegant rom
-
Mocktail på Steffensens bokmeny
-
Slik infuserer du vodka
-
Tenk nytt – Pink «Different»
-
Sommerdrinker med smak av cognac
-
Hibiskus og salt karamellskum er sommerens smaker
-
Lanserer boule- og ginopplevelse i Oslo
-
Smaken av nordisk sommer
-
«Milkshake» med Amarula
-
Vant med drink inspirert av norsk landbruk
-
Fyll cocktailglasset med norske råvarer
-
Fredagscocktail fra Steffensen
-
Lanserer alkoholfri Martini
-
Honninglikør i vinterens drinker, desserter og godteri
-
Absolut(t) noe utenfor boksen
-
Håndverksgin fra Piemonte
-
1,6 millioner flasker Harahorn Gin på fem år
-
Naturlige drinker til lysere dager
-
Ny svensk alkoholfri sprit
-
Cocktails med whisky til kalde vinterdager
-
Alkoholfri aperitiff lanseres i Norge
-
En forfriskende måte å nyte champagne
-
Drinker med gin med jordbær
Horecajus fra Kluge
-
Styrket satsing på juridisk rådgivning til Horecas lesere
-
Gratis webinar med Horecas faste arbeidsrettseksperter
-
Korona-endringer: Nyttig og praktisk om økonomiske tiltak og frister, betaling og lempninger på skatte og avgiftsområdet
-
Slik gjennomfører bedriften din en nødvendig permittering
-
Webinar om permittering på grunn av koronakrisen
-
Koronaviruset: Siste nytt for arbeidsgivere i horecabransjen
-
Koronaviruset – dette må du vite om permittering, sykepenger og arbeidsgivertiltak
-
Nå må du oppdatere rutinene for varsling på arbeidsplassen
-
Kostnadsdekning til arbeidstakers utdanning
-
Rett og galt når du lager sluttavtaler
-
Endring av stilling og arbeidsoppgaver
-
Ett år med GDPR i horecabransjen
-
Enklere merverdiavgift med én sats?
-
Leveranser til offentlig sektor – fallgruver og kjøreregler
-
Vanskelige arbeidstakere