DaleGudbrands Gård2

Dale-Gudbrands Gård er åpnet igjen

Dale-Gudbrands Gård i Gudbrandsdalen er åpnet igjen. Men selv et sted med så mye historie bak seg, trenger å følge med i tiden for å tiltrekke seg gjester. Nå fremstår garden som ny og moderne, med sine 12 nyoppussede rom og bad, restaurant, pub og fellesrom, og i september i år sto garden klar til nyåpning.

Publisert

Dale-Gudbrands Gård ble åpnet igjen i september.

Som en del av oppussingen, har eierne investert i elektroniske dørlåser fra Hoist. Låsene er basert på RFID-teknologi, og gjesten trenger bare å holde nøkkelkortet opp foran låsen for å låse opp døra.

Dette gjør at vedlikehold og rengjøring blir minimalisert, og sikkerheten ivaretas på best mulig vis. Batterivarsel indikerer lavt batterinivå, og man får også informasjon om de siste 400 åpninger.

Moderne utstyrt

I tillegg har Dale-Gudbrands Gård installert Hoists profesjonelle og stabile WiFi-løsning, som sørger for at både ansatte og gjester til en hver tid har en stabil oppkobling. Med separat nett for gjester og ansatte, vil de ansatte uavhengig av gjesters bruk, ha den kapasiteten de trenger.

På hvert rom finner du nå også en 32” Philips LED-TV, og en digital antennesentral distribuerer kanaler som NRK-kanalene, TV2, TV2 Zebra, Nyhet og Film, TV3, Viasat 4, Viasat Fotball og TVNorge i høy kvalitet til alle gjester.

Powered by Labrador CMS