Sola Strandhotell Miljøsertifisering2

Miljøsertifisering av Sola Strand Hotel

Sola Strand Hotel er offisielt miljøsertifisert som Miljøfyrtårn. Sola kommunes ordfører Ole Ueland og sertifisør Rune Lian overrakte sertifikatet til administrerende direktør Gisle Steffensen.

Publisert

Sola kommunes ordfører Ole Ueland overrakte sertifikatet til administrerende direktør Gisle Steffensen.

For å kvalifisere som Miljøfyrtårn må bedriften oppfylle krav og gjennomføre tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. Sola Strand Hotel er det første hotellet, og en av totalt tre bedrifter i Sola kommune, som kan skilte med å være et Miljøfyrtårn.

Sola Strand Hotel. (Foto: Morten Holt)

Miljøfyrtårn har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten resertifisert.

– I arbeidet med sertifisering har hotellet jobbet med sitt HMS-system, tiltak for transport, avfall, energi og innkjøpsrutiner. Sola Strand Hotel vil med dette vise at vi tar miljø- og samfunnsansvar på alvor, sier direktør Gisle Steffensen.

Sola Strand Hotel er en del av De Historiske Hotel & Spisesteder, som har mål om å sertifisere alle sine medlemmer som Miljøfyrtårn.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS