MarcusSamuelsson2

Samuelsson åpnet restaurant i Arendal

Marcus Samuelsson har laget mat til Barack Obama. Fredag 13. september åpnet mesterkokken sitt nye restaurantkonsept Kitchen & Table på byggekanten på Clarion Hotel Tyholmen.

Publisert

– Vi gleder oss til å servere Arendals befolkning smaker fra Manhattan kombinert med lokale råvarer fra regionen, sier Alexander Grieg, direktør ved Clarion Hotel Tyholmen.

Svenske Marcus Samuelsson, basert i New York, innfører nå Manhattans internasjonale smaker og kjøkken i Skandinavia. I samarbeid med Clarion Hotels åpner han restaurantkonseptet på alle hotell i Norge og Sverige.

Smaksregnbue

– Manhattan er som et matmekka. Her finner du smaker fra hele verden. Med Kitchen & Table har jeg lyst til å bringe denne smaksregnbuen til Norge og Sverige. I tillegg så kommer alle restaurantene til å få signaturretter med utgangspunkt i lokale råvarer, så hver by vil få sin egen unike Kitchen & Table meny. Gjestene vil oppleve en fantastisk smakblanding mellom NY og Norge, sier Marcus Samuelsson.

Fun Dining

Med konseptet Fun Dining skal Samuelsson vise det norske publikum at god mat ikke trenger å være stivt. Fun Dining handler om gode smaker i en avslappet atmosfære, omringet av kjente og ukjente glade mennesker med toppservice.

– Vi har lenge ønsket å jobbe med Marcus på flere av våre hoteller. Når konseptet med Kitchen & Table kom på bordet, var vi ikke i tvil. God mat, i hyggelige omgivelser til hverdag og fest. Restauranten vil være et fantastisk tilskudd i byen, sier Petter A. Stordalen, eier og styreformann i Nordic Choice Hotels.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS