Radisson Blu Park Hotel Fornebu2

Storinvestering for Radisson Blu på Fornebu

Radisson Blu Park Hotel Oslo på Fornebu gjennomgår store forandringer. Ved utgangen av februar 2014 vil over 100 av hotellets værelser være nyoppusset. Og det er bare én av flere endringer i rekken. Carlson Rezidor har sammen med eier KLP Eiendom besluttet å investere 30 millioner i oppgradering av hotellet. 

Publisert

Radisson Blu Park Hotel Oslo på Fornebu gjennomgår nå store forandringer.

Lars-Kristian Amundsen.

– Hotellet har to fløyer, og den ene blir altså totalrenovert. Rommene skal innredes i klassisk stil med en undertone av minimalisme. Badene får et moderne utrykk, og rommene vil ellers ha smarte detaljer og det siste nye på markedet. I tillegg tilbys gratis og rask WiFi for alle møtedeltagere og overnattingsgjester, sier administrerende direktør på Radisson Blu Park Hotel, Lars-Kristian Amundsen.

Det nye konferanselokalet «Sandvika» vil sammen med rommene løfte helhetsopplevelsen av Radisson Blu Park Hotel markant.

– Investeringen gjør oss definitivt bedre rustet til å møte kravene til både dagens og fremtidens konferansegjester, sier han.

Også de ansatte høster frukter av investeringen

Radisson Blu Park Hotel Fornebu.

I tillegg til oppussing av den ene hotellfløyen og åpningen av «Sandvika», er Radisson Blu Park Hotel i gang med oppgradering av de ansattes arbeidslokaler. Med det sørger ledelsen for at også de får et inspirerende arbeidsmiljø.

– Innsatsen gjør Radisson Blu Park Hotel Fornebus ”nyeste” konferansehotell samtidig som er vi den aktøren med lengst erfaring. Vi er stolte av å kunne annonsere oppgraderingene vi både har gjennomført og vil gjennomføre for gjester og ansatte i løpet av de neste månedene, sier Amundsen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS