Radisson Blu Park Inn Grand Travel Award

Beste internasjonale hotellkjede i Norge

Radisson Blu og Park Inn by Radisson Hotels vant prisen Best International Hotel Chain under Grand Travel Award Norway, for åttende år på rad. Det ble slått fast under utdelingen av Grand Travel Awards i går.

Publisert

I forbindelse med tildelingen uttalte Area Vice President i Rezidor Hotel Group, Thomas Engelhart:

– Vi vil gjerne få benytte anledningen til å takke alle de som arbeider i reiselivsbransjen og som har stemt på oss og støttet oss. Denne prisen understreker at Radisson Blu og Park Inn by Radisson er helt i topp når det gjelder både produkt og service. Jeg er veldig stolt på vegne av våre ansatte; ikke bare i Norge, men også på de øvrige destinasjonene våre.

Grand Travel Awards Norge fant sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Prisutdelingen anerkjenner og hyller aktører innen reiselivsbransjen, og vinnerne stemmes frem av hundrevis av ansatte på reisebyråer og leverandører.

Sterkt søkelys på ikoniske og stilige hoteller i Norden

Carlson Rezidor har nå vendt blikket hjem, og satser sterkt på utvikling av eksisterende og nye hoteller i Norden, og Norge spesielt. I løpet av 2015 vil flere spennende prosjekter og nyheter bli lansert.

– Skandinavia er et kjerneområde for oss, og vi er veldig stolte over vår skandinaviske arv. Gjennom en emisjon i 2014 fikk vi inn midler som vil bli brukt på blant annet renovering av eksisterende hoteller i Skandinavia. Alle våre hoteller blir utviklet i nært samarbeid med verdens beste arkitekter og designere med fokus på å få hotellene til å skille seg ut, sier Engelhart.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS