Scandic To Go ved fjorden

Bli hotelldirektør for flyttbart hotellrom!

Vil du bli hotelldirektør for det flyttbare hotellrommet Scandic To Go? I slutten av denne uka lyser Scandic Hotels ut stillingen som hotelldirektør, og de er ute etter en ung person, gjerne student, som kan følge hotellrommet rundt i Norge. Og søknaden skal sendes inn på Instagram!

Publisert

Vil du bli hotelldirektør for dette hotellrommet? (Foto: Scandic Hotels)

Det mobile hotellrommet Scandic to Go ble lansert i fjor, og rommet var da på en rundreise på flere norske steder.

Les også: Scandic lansererer flyttbart hotellrom

Turnéen gjentas i år – med destinasjoner som blant annet alpinbakken på Beitostølen i vinterferien, Finnmarksløpet i Alta og Gladmat-festivalen i Stavanger.

"

Inne i det mobile hotellrommet. (Foto: Scandic Hotels)

Jakten starter fredag

Førstkommende helg skal det mobile hotellrommet plasseres i Telenor Arena, der reiselivsmessen arrangeres.

Der starter også jakten på Scandic To Gos nye hotelldirektør (fredag klokka 14), der også Scandics norske sjef Svein Arild Steen-Mevold og Scandic nyansatte HR-direktør Trond Vinje deltar.

Les mer om det mobile hotellrommet her

Deltidsstilling

"

Det mobile hotellrommet kan for så vidt plassres akkurat der du vil. (Foto: Scandic Hotels)

«Hotelldirektør-stillingen er en deltidsstilling, og ønskes fylt av en ung person (gjerne student) som er ambisiøs, motivert og komfortabel med sosiale medier. Hotelldirektøren vil følge hotellet sitt rundt i landet, og får dermed muligheten til å se Norge. Stillingen har en lønn på 100 000 kroner, og jobben vil hovedsakelig være i helger og ferier, og passer derfor fint for en student. Det vil bli lagt ut en stillingsannonse på finn.no på fredag 9. januar», heter det i en pressemelding.

Søknad via Instagram!

Søknaden sendes via Instagram, og skal være en video på 15 sekunder med #scandicdirektørtogo.

De beste søknadene vil bli kalt inn til en live audition 2. februar i Oslo, der hotelldirektøren vil bli ansatt.

Deltidsjobben vil vare fra begynnelsen av februar og ut 2015.

Spennende deltidsjobb

– Vi mener dette er Norges mest spennende deltidsjobb, sier administrerende direktør i Scandic Norge Svein Arild Steen-Mevold. Denne jobben er en unik mulighet til å få ledererfaring, lære hotell- og reiselivsbransjen å kjenne og samtidig få et innblikk i Nordens største hotellkjede. Hotelldirektøren vil bli en fullverdig hotelldirektør i Scandic systemet og vil få være med på samlinger på lik linje med de andre hotelldirektørene i selskapet, sier Steen-Mevold.

Engasjert, entusiastisk og god på sosiale medier

I stillingsannonsen, som ble lagt ut på Finn.no fredag 9. janua, søker Scandic etter kandidater med god kunnskap og engasjement innen sosiale medier. Bakgrunnen for dette er fjorårets suksess med konkurransen på bildedelingsappen Instagram, der man kunne vinne et opphold på Scandic To Go hvor som helst i Norge.

– Det var et stort engasjement på sosiale medier rundt hotellet i fjor og dette inspirerte oss til å opprette en egen stilling som hotelldirektør for hotellet. Det mest populære hotellet vårt må jo ha en egen hotelldirektør, sier Steen-Mevold med et smil.

Hotelldirektøren vil ha det fulle ansvaret for å markedsføre Scandic To Go og vil også være hotellets ansikt utad.

– Den rette kandidaten må derfor kunne engasjere i sosiale medier og gjenskape den entusiasmen vi opplevde i fjor, sier kommunikasjonsvarlig i Scandic Norge Tine Birkeland.

Interesserte søkere må derfor laste opp en ti sekunders videosnutt av seg selv via Instagram med hashtaggen #scandicdirektørtogo, der de forteller hvorfor akkurat de vil være den rette personen til å fylle stillingen som hotelldirektør for Norges minste hotell. De fem beste søkerne vil bli invitert til Oslo for et live intervju med publikum og presse til stede den 2. februar.

Scandic to Go

Scandic To Go er et mobilt hotellrom på 18 kvm med alle de fasilitetene man kan forvente av et Scandic hotell. I tillegg til gratis wifi, vil gjester på hotellet få frokost og en unik skueplass til en rekke spennende arrangementer. Hotellet skal i løpet av året blant annet plasseres ved skibakken på Beitostølen i vinterferien, settes opp i Alta under Finmarksløpet, og gi noen heldige matinteresserte en unik mulighet til å bo midt i Gladmatfestivalen i Stavanger.

Les også: Med Scandic To Go kan du bo hvor vil

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS