The Thief Rom 615 (21)

Kåret til årets hotell i Norge

The Thief fortsetter å plukke anerkjente priser. I sterk konkurranse med 11 kvalitetshoteller ble The Thief kåret til «Årets Hotell» i Norge under Grand Travel Awards 2015.

Publisert

Fra The Oslo Suite på The Thief. (Foto: Morten Holt)

– Prisen for «Årets Hotell» går ikke bare til The Thief , men til alle mine fantastiske kolleger. For en gjeng. Prisen henger spesielt høyt, ettersom den deles ut av den norske reiselivsbransjen. Og vi vant den i konkurranse med kvalitetshoteller fra hele landet. Driftet og ledet av meget dyktige hotellfolk, sier hotelldirektør Jarle Moen.

Grand Travel Awards er den norske reiselivsbransjens egen pris, hvor nærmere 600 aktører stemmer fram sine favoritter i de ulike kategoriene. I fjor vant The Thief prisen for «Årets Byhotell» og «Årets Lansering».

Et spesielt hotell

– The Thief er et helt spesielt hotell. Med en egen stemning og en egen stil. The Thief tør å vise seg fram. By på seg selv. Gjestene setter pris på det, og jeg er glad for at den norske reiselivsbransjen også har latt seg sjarmere av tyven ved fjorden. Jeg er imponert over hva alle på hotellet har fått til i året som har gått. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Prisbelønnet hotell

The Thief. (Foto: Morten Holt)

Designhotellet The Thief åpnet 9. januar 2013 og har på rekordtid etablert seg som Oslos mest prisbelønte hotell. Både i norsk og internasjonal sammenheng. Etter å ha mottatt en rekke høythengende priser i åpningsåret ble The Thief blant annet kåret til «Europe’s Best Spa Boutique Hotel» under Boutique Hotel Awards 2014 i London.

– The Thief har hatt en fantastisk reise siden åpningen i januar 2013, og vi suser videre. Å skape gode hotellopplevelser er kjernen i alt vi gjør. Gjestene skal føle det. Helt fra de bestiller, til de sjekker ut, og bestiller igjen. Prisen for Årets Hotell er en flott anerkjennelse for alle som jobber på hotellet. Vi gleder oss til alt 2015 har å by på, sier kommunikasjonssjef Siri Løining Kolderup.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS