NordicChoiceHotels

Kåret til beste norske hotellkjede

Nordic Choice Hotels ble kåret til beste hotellkjede for andre år på rad på Grand Travel Awards, som arrangeres av Travel News. Vinnerne stemmes frem av forretnings- og privatreisebyråer

Publisert

– Denne utmerkelsen er et resultat av det engasjementet våre ansatte viser, både for våre gjester og utenfor hotelltrappa. Våre medarbeidere leverer gode hotellopplevelser hver eneste dag, og de skaper vår viktigste kapital, nemlig fornøyde kunder. Denne prisen er et bevis på deres fantastiske innsats, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

2014 ble et begivenhetsrikt år for Nordic Choice Hotels, med åpninger av Clarion Hotel Edge i Tromsø og Clarion Hotel Energy i Stavanger. Nordic Choice Hotels ble også det første hotellselskapet i Norden til å åpne to hotell på samme dag, Comfort Hotel Xpress Tromsø og Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo.

– Å få denne utmerkelsen igjen i år forsterker vår tro på det vi mener er en god hotellopplevelse og inspirerer oss til å satse videre på etablerte konsepter og prøve ut nye, sier Torgeir Silseth.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS