Clarion Hotel Post Dobbeltrom

Nordic Choice Hotels + TripAdvisor = sant

Nordic Choice Hotels presenterte denne uka et unikt partnerskap med TripAdvisor, verdens største reisenettsted, om å integrere hotellselskapets hoteller i TripAdvisors bestillingplattform. Nordic Choice Hotels blir Nordens første hotellselskap som tilbyr hotellrom på TripAdvisors «Umiddelbar bestilling-tjeneste».

Publisert

Muligheten til å bestille hotellrom via TripAdvisors «Umiddelbar bestilling-tjeneste» er for tiden tilgjengelig for amerikanske brukere av TripAdvisors mobile nettsider og applikasjon, og lar brukerne enkelt lage en hotellreservasjon gjennom TripAdvisor uten å forlate nettstedet.

Når integrasjonen er ferdig senere i år, vil amerikanske brukere på TripAdvisor kunne bestille rom på alle Nordic Choice-hotellene direkte.

Enklere

– Vår ambisjon er å være førstevalget for reisende til Skandinavia, men vi vil også gjøre det enklere for våre gjester å bestille hotellrom uavhengig av hvor de søker opp rommet. Partnerskapet med TripAdvisors Umiddelbar bestilling-plattform er et av tiltakene vi gjennomfører for å gjøre det enklere for våre gjester å bestille rom på et av våre hoteller. Partnerskapet med TripAdvisor vil føre til at vi når ut til flere internasjonale gjester, spesielt til hotellene i Stockholm, Oslo og København, sier Åsa Murphy, distribusjonsleder, Nordic Choice Hotels.

Gode priser til millioner av reisende

Under hele bestillingsprosessen vil TripAdvisor minne gjestene på at de bestiller gjennom en «Umiddelbar bestilling-partner» som Nordic Choice Hotels. TripAdvisor vil informere og gi gjestene tilgang til lenker og telefonnumre for å kunne kontakte partnerens kundeservice. Partnerne kommer til å håndtere kundeservicen.

– Vårt partnerskap med de lokale aktørene hjelper oss med å øke Umiddelbar bestilling-inventaret og gir oss muligheten til å tilby konkurransedyktige priser til vårt nettverk av millioner reisende, sier Robin Ingle, senior visepresident for globale salg, TripAdvisor.

Alle kjedene med

Nordic Choice Hotels består av fem unike hotellkjeder, Clarion Hotel, Clarion Collection, Quality Hotel, Quality Resort og Comfort Hotel med totalt 175 hoteller i Skandinavia, som alle vil være tilgjengelig for bestilling på Tripadvisor.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS