Arne Leon Bjørndal i Bryggselv og Gahr Smith-Garsen i 7 Fjell Bryggeri.

Bryggselv og 7 Fjell Bryggeri inngår samarbeid

Bryggselv AS har inngått samarbeid med 7 Fjell Bryggeri.

Publisert
Arne Leon Bjørndal og Bryggselv har inngått samarbeid med 7 Fjell Bryggeri og Gahr Smith-Garsen.

Gjennom samarbeidet vil Bryggselv tilby hjemmebryggere tre komplette ølsett med oppskrifter, råvarer og kunnskap om å brygge øl fra 7 Fjell Bryggeri.

For å presentere samarbeidet vil Bryggmester Gahr-Smith Garsen i 7 Fjell Bryggeri være i Bryggselv Megastore på Hasle i Oslo lørdag 15.oktober for å møte publikum.

– Øl fra 7 Fjell Bryggeri selges i dag over hele Norge samt at det eksporteres til 10 ulike land. Vi er både stolte og glade over å kunne tilby hjemmebryggere originale oppskrifter og råvarer for å lage autentisk øl fra 7 Fjell Bryggeri. Det blir samtidig en unik mulighet for ølinteresserte å møte bryggmester Gahr-Smith Garsen i Oslo, sier Arne Leon Bjørndal, KAM i Bryggselv.

– Vi har over lengre tid mottatt forespørsler fra hjemmebryggere om hvordan vi brygger vårt øl. Vi syntes det er viktig å dele kunnskap om hvordan vi gjør dette og derfor er samarbeidet med Bryggselv et viktig ledd i å dele denne kunnskapen, sier daglig leder i 7 Fjell Bryggeri, Jens Eikeset.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Bryggselv

Bryggselv AS ble startet av bryggere for bryggere i 2011, og har siden vokst til å bli en av Norges største leverandør av utstyr og råvarer til både hjemmebryggere og bryggerier, og som grossist til andre butikker.

Foruten et betydelig nettsalg har Bryggselv egne butikker i Oslo, Stavanger, Kristiansand, Larvik og Asker og Bærum. Selskapet har hatt sterk vekst, og hadde i 2015 en omsetning på 120 millioner kroner.

I dag leverer Bryggselv råvarer og utstyr til 60 bryggerier over hele landet.

Les mer på Bryggselv.no

 

7 Fjell Bryggeri

7 Fjell Bryggeri ble etablert i 2013, og ølproduksjonen startet opp i 2014. Samme år ble også det førsteølet lansert.

7 Fjell Bryggeri er Bergens første håndverksbryggeri og baserer seg på kunnskapen til Gahr-Smith Garsen.

Navnet er tatt fra de syv fjellene som omkranser Bergen, og bryggeriet er det første som er startet i byen siden Hansa startet sin virksomhet i 1891.

Les mer på 7Fjellbryggeri.com

 

Powered by Labrador CMS