Jamie Oliver åpner restaurant i Norge til sommeren. (Foto: Jamieoliver.com)

Jamie Oliver åpner restaurant i Oslo

Jamie Oliver etablerer merkevaren Jamie’s Italian i Norge. Restauranten vil ta over lokalene til Jacob Aall og puben Ferryman på Aker Brygge, og restauranten åpnes til sommeren. Det hele foregår i samarbeid med Dilla Holding.

Publisert
Jamie Oliver. (Foto: Jamieoliver.com)

Restauranten skal åpnes midt på Aker Brygge, med plass til rundt 170 personer inne og 180 ute i uteserveringen.

Oliver ser frem til åpningen

– Dette gleder jeg meg veldig til. Det blir spennende å åpne en restaurant midt i Oslo og på Aker Brygge, sier Jamie Oliver.

«Samtlige Jamie’s Italian-restauranter rundt om i verden er bygget på hans grunnverdier - tilgjengelige, folkelige og familievennlige restauranter som serverer nydelig mat med bærekraftige og lokale produkter. Jamie er fremdeles svært involvert i Jamie’s Italian, fra design og uttrykk til å utvikle retter for menyen. Restauranten på Aker Brygge vil dele lidenskapen for rustikke, hjemmelagde retter det blant annet all pasta lages fersk hver morgen», heter det i en pressemelding.

Dilla Holding

Dilla Holding har sikret seg de eksklusive rettighetene til å åpne alle Jamie’s Italian-restauranter i Norge, med unntak av flyplasser. Dette vil bli selskapets største satsningsområde i tiden fremover, og er forventet å bli en stor suksess blant det norske folk.

Vi kjenner det norske markedet, og nordmenn har alltid hatt en forkjærlighet for italiensk mat. Med en bred kundegruppe varierende fra tenåringer, familier til bedrifter, forventer vi at åpningen på Aker Brygge blir den første av mange Jamie’s Italian-restauranter i landet” sier Daljinder Kahlon, administrerende direktør i Dilla Holding.

Selskapet eier og driver i dag 14 restauranter rundt om i Norge, deriblant kritikerroste Hanami, Cargo og Jacob Aall.

Spennende nyåpninger på Aker Brygge

Aker Brygge, har etter ferdigstilt ombygging i 2014 hatt en solid vekst for sine restauranter og butikker. I 2016 var omsetningsveksten på hele 12% som resultat av økning i besøkstall og styrket konvertering.

– Som en del av videreutviklingen jobber vi aktivt med konseptutvikling bak grunntanken om at Aker Brygge skal være en attraktiv bydel i Oslo med en internasjonal touch» sier Tore Heldrup Rasmussen, kommersiell direktør i Norwegian Property ASA.

Jamie’s Italian blir en av flere spennende serveringskonsepter som åpnes på Aker Brygge til sommeren. Et annet kjent konsept, Hakkasan, skal åpne i de gamle Onda-lokalene.

Les mer på Jamieoliver.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS