Gulating sprer om seg

Gulating ølutsalg sprer seg med rekordfart. I mai åpnes det et nytt utsalg og pub i Fetsund.

Publisert

Det nye ølutsalget vil bestå av mellom 300 og 350 varianter av øl og blir et av de mest omfattende ølutsalgene på Romerike.

I tillegg vil Gulating også åpne pub som vil være samlokalisert med ølutsalget. Gulating i Fetsund vil være en del av franchisesatsingen til Gulating.

Åpnes i mai

– Gulating er et kjærkomment nytt konsept innefor det norske ølmarkedet og har blitt godt mottatt i Norge. Vi ser samtidig frem til å åpne Gulating pub som vil gi publikum et bredt tilbud innenfor håndverksbrygget øl, sier daglig leder Morgan Klingvall i Gulating Fetsund i en pressemelding.

Forventet åpning av Gulating Ølutsalg er i mai og Gulating Pub noe senere.

11 steder

– Gulating har hovedkontor på Strømmen, og vi er godt etablert på Romerike. Vi har i løpet av et år etablert oss på 11 steder i Norge, og vi opplever at det norske ølpublikum ønsker utsalg med et så bredt utvalg av ulike ølsorter. Med etablering av både ølutsalg og pub på Fetsund gir vi publikum en ny og spennende tilvekst innenfor norsk ølkultur, sier daglig leder Rolf Ivar Skår i Gulating.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Gulating bryggeri

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord. Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg Oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Han etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014 og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

Gulating er i dag representert med ølutsalg i Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog, Strømmen, Fredrikstad, Horten, Sandvika og Fetsund.

Et typisk Gulating-ølutsalg består av om lag 300 varianter av øl. Dette inkluderer egne brygg som Bjorr Pils, Vikingpr pale le, Myrkr brown ale og Inland India pale ale.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS