Jannicke Holmgreen Lorentzen blir hotelldirektør for Scandic Lillestrøm.
Jannicke Holmgreen Lorentzen blir hotelldirektør for Scandic Lillestrøm.

Ungt talent skal lede Scandic Lillestrøm

Jannicke Holmgreen Lorentzen er ansatt som hotelldirektør på Scandic Lillestrøm, som åpner i januar 2018.

Publisert

31-åringen har i løpet av kort tid gjort kometkarriere i Scandic. Lorentzen er i dag hotelldirektør på Scandic Byporten, og Scandic Lillestrøm blir det tredje Scandic-hotellet hun leder i løpet av snart fem år i Scandic-kjeden.

– Det er en oppgave jeg har takket ja til med ydmykhet, men ikke minst med en stor porsjon stolthet, sier Lorentzen i en pressemelding.

Scandic Lillestrøm åpner i januar 2018.
Scandic Lillestrøm åpner i januar 2018.

Hotellet åpnes i januar 2018

Scandic Lillestrøm åpner i januar 2018. Hotellet, som ligger vis-à-vis Lillestrøm stasjon, får 220 hotellrom fordelt på 12 etasjer. Scandic Lillestrøm vil i tillegg tilby 500 kvadratmeter møte- og konferansefasiliteter, samt kort vei til store messe- og eventlokaler på Norges Varemesse.

– Jeg er helt sikker på at Scandic Lillestrøm vil bidra til å styrke Lillestrøm som en attraktiv møtedestinasjon, kun 10 minutter fra både Oslo sentrum og Oslo Lufthavn. I tillegg er målsettingen å bli byens ledende hotell gjennom unike gjesteopplevelser skapt med mye energi, kreativitet og lidenskap, sier Lorentzen.

Bred erfaring

31-åringen fra Oslo har til tross for sin unge alder en imponerende CV med en bachelorgrad i reiseliv og hotelledelse fra César Ritz i Sveits, samt en mastergrad fra Oxford Brookes University i England. Hun har dessuten erfaring fra nær sagt alle deler av hotelldrift, fra noen av Europas mest prestisjefylte hoteller i Geneve og London.

I løpet av snart fem år i Scandic har Holmgreen Lorentzen gått fra koordinator til hotellsjef og deretter hotelldirektør. Hun har dessuten vært nominert to ganger til årets hotelldirektør i hele Scandic-kjeden, samt nominert av bransjeorganisasjonen HSMAI til årets unge leder i både 2013 og 2014.

– Blir et strategisk viktig hotell

– Holmgreen Lorentzen er en av våre mest talentfulle hotelldirektører, og hun har gjort en strålende jobb ved både Scandic Sjølyst og Scandic Byporten. Scandic Lillestrøm blir et strategisk viktig hotell for Scandic med sin beliggenhet midt mellom Oslo Lufthavn og Oslo sentrum, og jeg gleder meg til å se hotellet ta imot de første gjestene under hennes ledelse, sier administrerende direktør for Scandic i Norge, Svein Arild Steen-Mevold

Rekruttering av øvrige stillinger ved Scandic Lillestrøm vil foregå i løpet av høsten 2017.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS