Beitostølen Resort investerer 50 millioner kroner i ny ekspressheis. Her brødrene Bjørnar og Atle Hovi. (Foto: Morten Holt, arkiv)
Beitostølen Resort investerer 50 millioner kroner i ny ekspressheis. Her brødrene Bjørnar og Atle Hovi. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Ny storinvestering på Beitostølen

Beitostølen Resort investerer 50 millioner i ny ekspressheis. Heisen åpner 1. desember. Se intervju med direktør Atle Hovi i denne saken.

Direktør Atle Hovi bruker anleggshjelm før alpinhjelmen kommer på om ikke så lenge. I bakgrunnen ser vi Radisson Blu Beitostølen, over gata er heishuset fra 1985 revet, og oppe i alpinbakken jobber gravemaskiner og anleggsarbeidere for fullt for å få den nye ekspressheisen ferdig til 1. desember. Da åpner denne 50 millioners-satstingen i Beitostølen sentrum. (Foto: DestinasjonsKirurgene)
Direktør Atle Hovi bruker anleggshjelm før alpinhjelmen kommer på om ikke så lenge. I bakgrunnen ser vi Radisson Blu Beitostølen, over gata er heishuset fra 1985 revet, og oppe i alpinbakken jobber gravemaskiner og anleggsarbeidere for fullt for å få den nye ekspressheisen ferdig til 1. desember. Da åpner denne 50 millioners-satstingen i Beitostølen sentrum. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Mens vinterdestinasjoner og alpinanlegg vurderer den meget utfordrende strøm-situasjonen, i tillegg til kostnadsøkninger over hele fjøla, satser Beitostølen Resort for fullt.

I disse dager går gravemaskinene for fullt i alpinanlegget i Beitostølen sentrum. Atle Hovi & co investerer 50 millioner i ny expressheis som åpner 1. desember.

– Her blir det vinter, snø og fullt trøkk i både bakker og langrennsløyper, forteller direktør Atle Hovi i denne videopraten med Bjørn B Jacobsen i DestinasjonsKirurgene.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS