Vi booker hotell med mobilen

Stadig flere bruker mobiltelefonen når vi bestiller hotellrom. På ett år er trafikken til hotellbooking via mobil firedoblet for Nordic Choice Hotels, og hotellselskapet har derfor utviklet en app som skal gjøre bestillingene og reisehverdagen enda enklere for gjestene.

Publisert

Bakgrunnen for veksten henger sammen økende mobilbruk blant gjestene, og et enkelt brukergrensesnitt på mobil-nettsider.

41 prosent av trafikken

Gjestenes ønsker er vår lov! Mens trafikken til Nordic Choice Hotels sine nettsider fra datamaskiner og nettbrett holder seg stabil, har trafikken fra mobiltelefon skutt i været. Mobiltrafikk står nå for hele 41 prosent av trafikken til nettsidene. Utviklingen peker i retning av stadig økende mobilbruk, og vi jobber knallhardt for å svare raskest mulig på gjestenes preferanser. Derfor lanserer vi nå, som første nordiske hotellselskap, vår egen app, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

Hotelloppholdet rett i lomma

Appen er utviklet av Nordic Choice Hotels, og gikk rett inn på topplassering over reiseapper i App-store. Gjestene kan nå booke opphold direkte i appen, sjekke inn og ut direkte via mobilen og få en enkel oversikt over fremtidige hotellopphold.

Gjesten får dessuten direkte tilgang til all informasjon rundt sitt Nordic Choice Club medlemskap og får først tilgang på tilbud og nye tjenester. Appen blir oppdatert med flere funksjoner i løpet av 2017, blant annet en funksjon som gjør det mulig for gjesten å selv velge hvilket rom de vil bo på når de booker.

Gjøre alt enklere

– Hele formålet med appen er å gjøre livet lettere for gjestene våre. Gjestene skal kunne booke og betale for hotelloppholdet, få kvitteringer rett på mail, holde seg oppdatert rundt sitt medlemskap og ha all kontaktinfo til hotellet lett tilgjengelig. Kun det beste er kun godt nok for våre gjester, sier Lisa Farrar, «Chief Digital Officer» i Nordic Choice Hotels.

Appen er tilgjengelig for iOS-brukere i App Store under navnet Nordic Choice Hotels.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS