Norsk finale i Havana Club Cocktail Grand Prix

Mandag 4. april arrangeres arrangeres den norske finalen av Havana Club Cocktail Grand Prix, som arrangeres annet hvert år. Se hvilke bartendere som skal være med.

Publisert

Det er 11. gang denne konkurransen gjennomføres, og fra klokka 15 mandag skal 16 av Norges aller beste bartendere kjempe om å bli Norges representant i den globale finalen, som finner sted i Havana på Cuba fra 30. mai til 4. juni 2016.

– Det var stor interesse blant bransjen om å få komme til finalen, så vi var nødt til å ekskludere en del av de påmeldte. 16 av dem ble plukket ut til finalen, opplyser Richard Düring i hos Pernod Ricard Norge. Finalen finner for øvrig sted i Pernod Ricards hovedkontor i Oslo.

Finalister Havana Club Cocktail Grand Prix - Norge

Dette er deltakerne i den norske finalen.

Jens Strandell – Tango

Simon Theodor Selvik - No Stress

Frode Harring - The Tasting Room

Odd Fjeldsgaard Rasmussen - Vaskeriet

Kasper Lygre Gulbrandsen - Ujevnt

Antonio Naranjo - Himkok

Egil Örn Hermannsson - Aku Aku

Julian Brady - Vaskeriet

Øystein Gaasemyr - Nama

Mike Svengren - Bror Bar

Øyvind Rage - Bristol Bar

Jesper Rosvall - Broreman Bar

Slavomir Kytka - The Thief

Adrian Hinojosa Håland - Hvaskjer

Torbjørn Efteland - Lysverket

Marus Dzurus - Himkok

Juryen

Dommerne er Andy Louden, vinner av den globale Havana Club Cocktail Grand Prix 2014. Han skal også være jurymedlem i den globale finalen. Han jobber til daglig som Head Bartender på Blond Spot, St. Martins Lane. Vårt andre jurymedlem er Chris Grøtvedt, en kjenning for de fleste. Bar Manager på The Thief, grunnlegger av Oslo Bar Show, vinner av den norske finalen av Havana Club Cocktail Grand Prix 2014 og en innovatør innen Norsk barindustri. Sist, men ikke minst kommer Ben Reed fra CocktailCredentials UK. Ben, som Global Cocktail Ambassador, er en av skaperne av det som i dag definerer britisk cocktailkultur. Har i over 20 år trent mer enn 20 000 bartendere i 30 land og er i tillegg Rum Master.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS