Thon Hotel Elverum. (Foto: Thon Hotels)

Ut av Thon Hotels

Thon Hotel Elverum går ut av Thon Hotels.

Publisert

Samarbeidet mellom Thon Hotels og hotellet i Elverum vil avvikles i løpet av april 2016. Hotellet kom inn i Thon Hotels 1. januar 2012. Hotellet har tidligere også vært et Rica Partner-hotell.

Det jobbes nå med å gå inn i en ny kjede, men det er heller ikke uaktuelt at hotellet nå blir frittstående, slik det var tidligere som Hotel Central, navnet de fleste i elverumsområdet forbinder hotellet med.

Vil få nye eiere

Bruddet er klart vel seks uker etter konkursen i Lise og Arnfinn Hejes Fond. Fondet eide både hotellbygningen og driftsselskapet, og dermed vil hotellet i Storgata i Elverum få nye eiere etter hvert. Dagens driftsselskap tok over etter konkursen hos forrige driftsselskap, Elverum Hotelldrift AS, i august 2014, melder Østlendingen.

– Positiv utvikling

– Hotellet har hatt en flott utvikling det siste året med oppussing og økende gjestetilstrømning, likevel ser vi ikke for oss samme vei fremover og har derfor blitt enig om å ikke videreføre franchiseavtalen. Vi takker for et godt samarbeid og ønsker hotellet lykke til videre, sier konserndirektør for hotell & restaurant i Thon, Morten Thorvaldsen, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS