Vegard Eine Østerhagen sammen med Christian Holst i Solera.
Vegard Eine Østerhagen sammen med Christian Holst i Solera.

Ny PR- og kommunikasjonssjef i Solera

Vegard Eine Østerhagen (31) er ansatt som PR- og kommunikasjonssjef i Solera.

Publisert

Østerhagen kommer fra PR- og kommunikasjonsbyrået Gambit Hill+Knowlton, og skal nå lede PR- og kommunikasjonsarbeidet i drikkevareselskapet Solera.

– Hans kompetanse og drive blir viktig for Soleras vekst og utvikling fremover, sier administrerende direktør i Solera Norge, Christian Holst.

Vegard Eine Østerhagen har vært i Gambit H+K i seks år i avdelingene for markeds- og selskapskommunikasjon. Han har jobbet som rådgiver med strategisk kommunikasjon og PR for en rekke norske og internasjonale selskaper og organisasjoner, innen blant annet livsstil, FMCG, Food&Beverage, reiseliv og farmasi. Han har også vært kommunikasjonsansvarlig i datakommunikasjonsleverandøren Broadnet AS.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

 

Solera

Solera Beverage Group er et Nordisk drikkevareselskap etablert i Norge, Sverige og Finland. Selskapet tilbyr drikkevarer med en rekke alkoholholdige og ikke-alkoholholdige drikkevarer i porteføljen. 

I Norge består gruppen av importører på leveranse til det norske markedet med Vinmonopolet, hotell- og restaurant, dagligvare og travel retail.

Les mer på Solera.no

 

Powered by Labrador CMS