Scandic med nytt hotell på Landvetter

Scandic Hotels skal drifte et nytt drifte et nytt hotell på Landvetter flyplass i Göteborg. Hotellet blir Scandics niende flyplasshotell i Norden. Byggingen starter neste år, og hotellet skal etter planen stå ferdig i 2020.

Publisert

Hotellet på Landvetter flyplass er det andre store prosjektet Scandic annonserer i Göteborg våren 2017. Hotellet får sju etasjer, om lag 220 rom, restaurant, bar, fitnessavdeling og et titall konferanserom. Med sin strategiske beliggenhet blir hotellet lett tilgjengelig for både fritids- og forretningsreisende, samt for de 3500 personene som arbeider på flyplassen.

Byggingen av Scandic-hotellet på Landvetter flyplass starter i 2018, og skal etter planen stå klart i 2020.

Integreres med en fremtidig ankomsthall

Det nye Scandic-hotellet blir sentralt plassert på flyplassområdet, og hotellets offentlige rom skal integreres med den fremtidige ankomsthallen. Flytrafikken til og fra Göteborg øker stadig, og en planlagt ny toglinje til flyplassen forventes å bidra til ytterligere vekst på sikt.

– Gjennom avtalen styrker vi vårt nærvær i det strategisk viktige Göteborg-området. Vi forventer en sterk vekst i regionen i takt med at hotellmarkedet utvikles. Det nye hotellet kommer til å styrke vår posisjon som den ledende aktøren i regionen og er et moderne bidrag til vår portefølje, sier sjef for Scandic Sverige, Peter Jangbratt.

Avtale med Swedavia

Scandic Hotels har inngått en avtale med Swedavia om å drifte hotellet

– Det nye hotellkonseptet svarer på etterspørselen fra den moderne fritidsreisende, familien og forretningsreisende. Vi investerer stort i utviklingen av flyplassen, og Airport City for å styrke forutsetningene for svensk vekst og tilgjengelighet, sier visepresident i Swedavia AB, Karl Wistrand, i en pressemelding.

Scandic har allerede fem hoteller i sentrale områder i Gøteborg og ytterligere to i regionen. Den 3. februar i år annonserte Scandic byggeplanene for enda et hotell, som åpner i 2020 i Älvstaden i sentrale Göteborg.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS