De norske kokkelandslagene, som skal i aksjon i Luxembourg i slutten av november. (Foto: Nordsveenfoto)

Lærlingtur til World Culinary Cup i Luxembourg

Asko Servering er på let etter lærlinger i restaurant- og matfag som vil være med til World Culinary Cup i Luxembourg i slutten av november.

Publisert

Asko Servering reiser til World Culinary Cup i Luxembourg for å heie frem det norske kokkelandslaget, og med på turen ønsker Asko å ha med lærlinger innen restaurant- og matfag som søker faglig påfyll og inspirasjon.

– Kjenner du en lærling som brenner for yrket? Vi tar gjerne mot tips. Lærlingen kan også sende søknad direkte til oss, (gjerne en videosøknad), hvor lærlingen forteller litt om seg selv og begrunner hvorfor akkurat han/hun skal få bli med på denne reisen. Det er lov å være kreativ, melder Nina Borgen hos Asko.

For å kunne være med på turen må søkerne være lærling i restaurant- og matfag, og ha fylt 18 år innen utreisedato (25. november 2018).

Søknad sendes til askoservering@asko.no innen 1. juni 2018.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS