Marius Lindstrøm er ny salgs- og markedsdirektør i Brest. (Foto: Brest)

Brest styrker ledelsen

Brest AS satser videre, og styrker ledelsen med to nye personer. Marius Lindstrøm er ny salgs- og markedsdirektør, mens Christopher Jarodd er ansatt som matfaglig leder/driftssjef.

Publisert

Marius Lindstrøm (40) har hatt ulike ledende stillinger i servicebransjen, blant annet salgs- og markedsdirektør for Sodexo, daglig leder for Wilberg Oslo, salgs- og markedsdirektør i Relokator og sist som driftssjef i Selecta. Han er utdannet sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole.

Christopher Jarodd. (Foto: Brest)

– Jeg ser frem til å være med på å utvikle Brest videre som en innovativ og ledende kvalitetsaktør i en spennende bransje, og gleder meg ekstra mye til å bidra i et system som virkelig fokuserer på og verdsetter sine ansatte. Gode ansatte skaper både gode mat- og serviceopplevelser for kundene, samtidig som de sikrer gode resultater, sier Marius Lindstrøm, som begynte i sin

nye stilling 1. april.

Ny matfaglig leder

Christopher Jarodd (29) er faglært kokk fra Cafe Christiania i Oslo, og blir nå matfaglig leder for Brest. I tillegg har han en bachelor-grad i «International business og Hospitality Management» fra The Emirates Academy i Dubai.

Han har variert bakgrunn fra ferskvare/dagligvare, souschef-stillinger på større hoteller/restauranter og som F&B-konsulent hos Matkurs.no. Han kommer til Brest fra stillingen som kjøkkensjef på Filipstad Brygge 1.

I perioden 2010-2013 bodde Jarodd i Dubai, og arrangerte eventcatering i Dubai og Abu Dhabi for high end-markedet.

Ivar Villa er daglig leder for Brest. (Foto: Morten Holt)

Christopher Jarodd tiltrer stillingen 14. mai 2018.

Ikke størst, men best

– Vi er veldig tilfreds med å få med oss Lindstrøm og Jarodd på laget. Begge har veldig solid erfaring og bakgrunn fra måltids- og servicebransjen, og har gode resultater å vise til. Brest ser frem til fortsatt vekst, samtidig som vi er opptatte av at vi skal vokse kontrollert. Vi skal nå fortsette å jobbe målrettet ved å knytte til oss utvalgte, definerte kunder som har samme verdigrunnlag som Brest. Kvalitet fremfor kvantitet er vårt motto. Vi ønsker ikke å være størst, men best, sier daglig leder i Brest, Ivar Villa, i en pressemelding.

Siden starten i 2012 har Brest AS hatt en meget solid og sunn utvikling, og har nå etablert seg som en av de ledende aktørene innen drift av bedriftsrestauranter, kantiner, kaffebarer og konferansesentra. Brest har spesialisert seg på å drifte høykvalitets serveringssteder for utvalgte kunder i bedriftsmarkedet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Brest AS

Brest AS er et norsk privateid selskap som drifter bedriftsrestauranter, kantiner og kaffebarer for bedrifter, som ønsker å vise matomsorg for sine gjester og ansatte.

Selskapet er spesialister av serveringstjenester til bedriftsmarkedet.

Brest har om lag 100 medarbeidere, og omsatte serveringstjenester for 97 millioner kroner i 2017.

Brest er trippel AAA-klassifisert, miljøfyrtårnsertifisert, Gasellevinner 2017, samt Debio-sertifisert for sitt økologiske mattilbud.

Les mer på Brest.no

 

Powered by Labrador CMS