Nyvalgt styre i BFSN Storkjøkkenleverandørene. Fra venstre daglig leder i Joe Harald Strand, Espen Tho (Miele), Tore Engebakken (Delesalg AS) Marita H Løhren (Foodtech interiør og storkjøkken), Lene Gabrielsen (Rupro), Henning Brun (Ecolab, ny styreleder), Jostein Treverket (Hoshizaki Norge) og Bård Fallrø A. (Fallrø). (Foto: BFSN Storkjøkkenleverandørene)

Henning Brun ny styreleder i BFSN Storkjøkkenleverandørene

Etter totalt sju år i styret, de siste tre årene som styreleder, trekker Brede Hemma fra Lillehammer og Fredrikstad Storkjøkkensenter seg nå ut av styret i BFSN. Henning Brun fra Ecolab tar over vervet som styreleder. Samidig endrer foreningen navn til BFSN Storkjøkkenleverandørene.

Publisert

– Brede Hemma trådte ut av BFSN styret på årsmøtet i 2019 – etter sju aktive år i foreningen. Han har vært i styret fra 2012 til 2019, og vært styreleder fra 2016 til 2019. Hemma representerer Lillehammer og Fredrikstad Storkjøkkensenter, og har rollen som daglig leder i begge disse medlemsbedriftene. Som daglig leder i BFSN har det vært en glede å samarbeide med ham. Kompetanse og erfaring fra bransjen samt innspill fra en aktør som har så aktiv hverdag ute i markedet har vært en stor inspirasjon og bidragsyter for arbeidet i BFSN-sekretariatet. Tusen takk for innsatsen, Brede, skriver daglig leder i BFSN, Joe Harald Strand.

Den nye styrelederen, Henning Brun, har lang fartstids i bransjen, og har vært ansatt i Ecolab i over 25 år. Han ble ansatt i selskapet i november 1993.

BFSN Storkjøkkenleverandørene

Samtidig er det klart at BFSN (Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge) skifter navn til BFSN Storkjøkkenleverandørene.

Det ble klart da foreningen hadde års- og medlemsmøte ved Meet Ullevaal torsdag 11. april.

«Generalforsamlingen i BFSN vedtok enstemmig en endring i profileringsnavn for organisasjonen. Foreningen kan fra i dag benytte BFSN Storkjøkkenleverandørene. Navneendringen er først og fremst en tilrettelegging for en enklere kommunikasjon med media, myndigheter og alliansepartnere. Det juridiske navnet på bransjeforeningen blir uendret», heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS