Georg Eikeland Schanche og Stian Løken Blom er nye konserndirektører i Tomagruppen. (Foto: Tomagruppen)

Nye konserndirektører i Tomagruppen

Stian Løken Blom og Georg Eikeland Schanche går inn i konsernledelsen i Toma, og blir konserndirektører.

– Jeg har valgt å ansette en bredere ledergruppe med en tydelig rollefordeling. I tillegg får vi nå spisset vårt søkelys på digitalisering og teknologi, samt videreutviklet vårt gode markedsfokus, sier konsernsjef og eier av Tomagruppen, Tore Monsen.

Hans selskap, som leverer facility management-tjenester, har ambisjoner om videre vekst og utvikling, til tross for den pågående korona-situasjonen.

Får det overordnede kommersielle ansvaret for Tomagruppen

Stian Løken Blom får det overordnede kommersielle ansvaret for Tomagruppen. Han var en del av konsernledelsen i NEAS ASA og partner i Totalreform før han i 2017 ble ansatt i Tomagruppen.

– Toma har vist seg å være så fremoverlent og fremtidsrettet som jeg håpet på da jeg startet i 2017. Jeg er ydmyk og svært motivert for å bli en del av konsernledelsen, og å være med på å videreutvikle konsernet sammen med eierne og en rekke dyktige kolleger. 2019 ble et spennende år da vi fikk tillit fra mange nye kunder og startet opp flere nye kontrakter som gir oss utviklingsmuligheter i tiden fremover, sier Løken Blom.

Konserndirektør for forretningsutvikling og digitalisering

Georg Eikeland Schanche blir konserndirektør for forretningsutvikling og digitalisering. Han er siviløkonom og har bakgrunn som «Management Consultant i Accenture» og senere «Business Development Manager» i Coor.

– Digitalisering blir en stadig mer sentral og integrert del av vår bransje, og vil bidra til å skape mer attraktive servicekonsepter. Tomagruppen ønsker å være en ledende aktør innen dette området, og søker kontinuerlig etter å tiltrekke oss kunder, ansatte og samarbeidspartnere som vil være med på denne reisen, sier Eikeland Schanche.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS